Kent Konseyinde seçim heyecanı

Çerkezköy Kent Konseyi'nde bugün üç ayrı başkanlık seçimi yapılacak. Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe,Meclis başkanlıklarının tamamlanmasının ardından yürütme kur

Çerkezköy 19.07.2016 20:57:00 0
Kent Konseyinde seçim heyecanı

SEÇİMLER BUGÜN YAPILACAK

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe yaptığı açıklamada Çarşamba (bu gün) Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda  üç meclis başkanlığının seçimi yapılacağını belirterek, “İlk olarak, saat 13:30’da ’’ Kadın Meclisi Başkan Seçimi’’ daha sonra saat 15:00’te de Engelliler Meclisi Başkanlık seçimi, saat 16:00’da  ise Çocuk Meclisi Başkanlık Seçimi’’ yapılacak. Serfiçe “ Kadın Meclisi, Engelliler Meclisi ve Çocuk Meclisi’nde yer alan kent Konseyi üyelerimizin seçimlere katılmalarını bekliyoruz”dedi.

 

MECLİS SEÇİMLERİ TAMAMLANINCA YÜRÜTME KURULU SEÇİMİ YAPILACAK

 Meclis seçimlerinin tamamlanmasından sonra yürütme kurulu seçiminin yapılacağını da belirten Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe “ Gerçekleştireceğimiz meclis seçimlerinin tamamlanmasının ardından da Kent Konseyimizin yürütme kurulunu belirlemek için seçim yapacağız. Kent Konseyi meclislerimizde yer alan üyelerimizin seçimlere katılmalarını bekliyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10