Sarı-Lacivert düğün

Çerkezköy'de kısa bir süre Gazetecilik yapan ve daha sonra Saka Ajans adıyla kendi işini kuran Savaş Akyıldırım hayatını Ayşen Koç ile birleştirdi. 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler gününde ni

Çerkezköy 21.07.2016 20:44:00 0
Sarı-Lacivert düğün

DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜNE ÖZEL NİKAH

Bir dönem yaptığı Gazetecilik mesleği ile Çerkezköy’ün yakından tanıdığı Savaş Akyıldırım, hayatını Ayşen Koç ile birleştirdi. Nikah törenini özellikle 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler gününde olmasını isteyen çifti meslektaşları ve arkadaşları giydikleri Fenerbahçe formalarıyla destekledi.

 

YAKINLARI YALNIZ BIRAKMADI

Pasha Otel havuz başında önceki akşam düzenlenen düğün törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr.Olcay Palak, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükkanlı, çiftin eş dost ve akrabaları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

NİKAHI BAŞKAN AKAY KIYDI

Düğün töreni öncesinde Ayşen Koç-Savaş Akyıldırım çiftinin nikahı kıyıldı. Çiftin nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıydı. Evlilik cüzdanını Ayşen Koç’a teslim eden Başkan Akay, çifte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat sürmeleri temennisinde bulundu. Nikah töreninin ardından çift ilk danslarını gerçekleştirerek düğün pastasını kestiler.

 

FENERBAHÇE MARŞI ÇALINDI

Pasta kesiminin ardından takı merasimine geçildi. Takı merasiminin ardından Savaş Akyıldırım, meslektaşları ve arkadaşlarıyla birlikte giydikleri Fenerbahçe formalarıyla yeniden sahneye geldiler. 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler gününe özel olarak kıyılan nikahla birlikte pistte Fenerbahçe marşı çaldırıldı. Düğün töreni gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, çiftin ailesi ve yakınları mutlu günde gönüllerince eğlendiler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10