Ülkü Ocakları Yasin-i Şerif okuttu

15 Temmuz akşamı meydana gelen darbe girişiminde hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimiz için Çerkezköy Ülkü Ocakları tarafından Ocakta Yasin-i Şerif okutuldu.

Çerkezköy 22.07.2016 19:15:00 0
Ülkü Ocakları Yasin-i Şerif okuttu

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

Çerkezköy Ülkü Ocakları tarafından önceki akşam ocak binasında darbe girişiminde hayatını kaybeden aziz şehitlerimiz için Yasin-i Şerif okutuldu. Saat 21.00’da Ülkü Ocaklarında düzenlenen programa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, CHP’li Belediye Meclis üyeleri Nihat Mıstık ile Necmettin Çınar, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkan Vekili Sedat Poyraz Maskar, CHP İlçe Yönetim kurulu üyeleri ile Ülkü Ocağı üyeleri katıldı.

 

ALLAH MEVLİDİ ŞERİFİMİZİ KABUL EYLESİN

Ülkü Ocakları üyesi Ramazan Çelik tarafından okunan Yasin-i Şerif’in ardından dua edildi. Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ’un işte olması sebebiyle kısa bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Başkan Vekili Sedat Poyraz Maskar, “Geçtiğimiz Cuma günü ülkemize hainler tarafından yapılmaya çalışılan darbe sebebiyle Şehit düşmüş asker, Polis ve sivillerimizin de aralarında bulunduğu aziz Şehitlerimiz için Mevlidi Şerif düzenledik. Düzenlediğimiz mevlidi şerifimizi Allah kabul ve makbul kılsın. Mevlidimize katılım sağlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve MHP İlçe Başkanımız Koray Önsel’e teşekkür ederiz” dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10