Başkan As ve üyeleri kalkışmayı kınadı

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, 15 Temmuz Cuma akşamı gerçekleşen kalkışmaya karşı Oda Yönetimi adına bir basın açıklaması yaptı.

Çerkezköy 22.07.2016 19:16:00 0
Başkan As ve üyeleri kalkışmayı kınadı

BASIN AÇIKLAMASI İLE KALKIŞMAYI KINADILAR

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda yapılan basın açıklamasına Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Lider Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Köksal Kadakoğlu, S.S. 91 no’lu İrem Öğrenci ve Personel Taşıma Kooperatifi Başkanı Nevzat Başar, S.S. Çerkezköy Zirve Öğrenci ve Personel Servisleri Kooperatifi Başkanı Latif Velioğlu, S.S. 90 no’lu Çerkezköy Öğrenci Servis Araçları Motorlu Taşıma Kooperatifi Başkanı Fatih Kuş, S.S. 20 no’lu Çerkezköy – Çorlu Birlik Minibüsleri Kooperatifi Başkanı Ziyaeddin Dubaz ile üyeler katıldı.

 

DARBE GİRİŞİMİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ

Darbe girişimini şiddetle kınadıklarını ifade eden Mustafa As, “Çerkezköy Şoförler Odası Yönetimi olarak ülkemize alçakça yapılan darbe girişimini şiddetle kınadığımızı belirtmek isterim. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin demokratik yapısına, anayasal düzenine, parlamenter sistemine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne, Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış örgütlü bir terör şebekesi tarafından 15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleştirilmek istenen, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek olan darbe girişimini şiddetle kınıyoruz” diye konuştu.

 

DEMOKRASİ NÖBETİNE KATILDILAR

Şoförler Odası Başkanı As konuşmasının sonunda ise, “Bu alçakça yapılan darbe girişimi esnasında Şehit olan kahraman ordu ve emniyet mensuplarımıza, sivil vatandaşlarımıza, esnaf ve sanatkarlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, aile fertleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır, bütün yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi. Mustafa As’ın konuşmasını tamamlamasının ardından hazırlanan kınama pankartıyla önce konvoya katıldılar ardından da Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Demokrasi nöbetinde hazır bulundular. Haber: Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10