Otopark ve yeşil alan olacak

Kısa bir süre önce yapımı tamamlanarak yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Çerkezköy Devlet Hastanesinin eski binası önümüzdeki hafta yıkılıyor. Yer tesliminin yapılmasının ardından yıkılaca

Çerkezköy 22.07.2016 20:13:00 0
Otopark ve yeşil alan olacak

HAFTA İÇİNDE YIKIM İŞLEMLERİ BAŞLAYACAK

200 yataklı yeni Çerkezköy Devlet Hastanesinin yeni yerinde hizmet vermeye başlamasıyla birlikte eski bina tamamen boşaltıldı. Eski binanın ne zaman yıkılacağı merakla beklenirken, önceki gün belediyenin çalışmalarını incelemek üzere hastane çevresini Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, Zabıta Müdürü Kenan Erez, Mavi Minibüsçüler Derneği Başkanı Ali Öztürk ile birlikte gezen Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, Zabıta Müdürü Kenan Erez, Mavi Minibüsçüler r Derneği Başkanı Ali Öztürk ile birlikte Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Necati Karaoğlu’ndan önümüzde ki hafta içinde eski devlet hastanesi binasının yıkım işlemlerine başlanacağı bilgisini aldı.

 

160 ARAÇLIK OTOPARK DÜŞÜNÜLÜYOR

Önümüzde ki hafta içinde eski Devlet Hastanesinin yıkım işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte de yerine 160 araçlık otopark ve yeşil alan yapılmasının planlandığı ifade edildi. Diğer yandan Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri de hafta içerisinde adliye ve hastane çevresinde yol genişletme ile kaldırım çalışmalarına başlayacak. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10