Avrupa şampiyonası için hazırlıklar başladı

Yıldızlar Türkiye şampiyonasında 33 kiloda Türkiye şampiyonu olan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü'nün Milli Sporcusu Samet Ayaz Eylül ayında Romanya da yapılacak olan Avrupa şampiyonası hazır

24.07.2016 19:11:00 0
Avrupa şampiyonası için hazırlıklar başladı

AVRUPA ŞAMPİYONASINDA DA HEDEFİM ALTIN MADALYA

Yıldız Milli Sporcu Samet Ayaz, Avrupa şampiyonasında da hedefinin altın madalya olduğunu belirtti. Ayaz, “Bu güne kadar ülke genelinde katıldığın şampiyonalarda elde ettiğim başarılarımı Avrupa’da da devam ettirmek istiyorum. Romanya’da Eylül ayında yapılacak olan Avrupa Yıldızlar şampiyonasında ülkemi,ilçemi ve ilimi en iyi şekilde temsil etmek için şampiyona hazırlıklarına başladım. Hedefim Avrupa şampiyonasında da altın madalya almak.”dedi.

 

BAŞARILARIMDA KATKISI OLAN VE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Samet Ayaz bu güne kadar elde ettiği başarılarda katkısı olanlara da teşekkür etti. Ayaz, “Benim bu günlere gelmemde ve  bu güne kadar başarılar elde etmemde katkısı olan ve destek olan başta Çerkezköy Kaymakamımız Metin Kubilay’a,Belediye Başkanımız Vahap Akay’a,Türkiye Taekwando Federasyonu Başkanımız Ramazan Erçin’e,Yıldızlar Milli Takım Teknik Kurulu Sorumlumuz ve Milli Takım Antrenörümüz Mehmet Çekem’e,Tekirdağ Spor İl müdürümüz Hazan Kadir Kardaş’a,Tekirdağ Taekwando İl temsilcimiz Ertan Dinç’e, Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Metin Aysal’a,Tekirdağ İl Taekwando Bölge Antrenörümüz Erdal Duman’a,İstanbul G.O.Paşa Erdoğan Spor Kulübü Antrenörü ve Mİlli Takım Antrenörümüz Erdal Erdoğan’a,İstanbul Bayrampaşa Yıldızlar Spor Kulübü Antrenörü ve Milli Takım Antrenörü Mahmut ilhan’a ve Çerkezköy basınımıza çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10