Çerkezköy Rotary'de görev değişimi

Çerkezköy Belediyespor'un 3.Lige çıktığı kadroda yer alan ve spor kamuoyunun yakından tanıdığı Kaan Taşkın, önceki gün düzenlenen tören ile Çerkezköy Rotary Dönem BaşkanlığÄ

25.07.2016 19:17:00 0
Çerkezköy Rotary

PROGRAM DÜZENLENDİ

Önceki akşam Hawthorn Suites by Wyndham Çerkezköy’de düzenlenen programa  2420. Bölge Guvarnörü Özcan Albak ile eşi Nur Albak, 2420. Bölge Guvarnör Yardımcısı Orhan Çelik ile eşi Hale Çelik, Çerkezköy Rotary Yönetim Kurulu Üyeleri ve aileleri ile önceki dönemlerde görev yapmış dönem başkanları katıldılar.

 

“ÇOK BAŞARILI OLACAĞIZ”

Hawthorn Suites by Wyndham Çerkezköy’ün yönetici Kaan Taşkın devir-teslim töreninde Çerkezköy Rotary Dönem Başkanlığını ise  ‘Rotary insanlığa hizmet götür’ sloganıyla ile alırken kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Taşkın “  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk; “Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, ayni esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.” demiştir. Çerkezköy Rotary Klübü olarak bizlerin de güç birliği ve ortak hareketle çok başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10