Gürbüz'ü uğurladılar

Diyarbakır Ergani İlçe Kaymakamının yerine getirilen Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz yeni yerine protokol üyeleri, personel ve vatandaşlar tarafından uğurlandı.

Kapaklı 25.07.2016 19:23:00 0
Gürbüz

“UYANAMAYAN VARSA HAİNDİR”

Düzenlenen programda konuşma gerçekleştiren Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz “ Bu ülkede Kandil Dağı’na da göreviniz çıktı denilse hiç kimse tereddüt etmez. Herkes gider eminim, bende o niyetle gidiyorum. Benim içinde bu görevlendirme devletin nezdinde de güvenilir olduğumuzun göstergesidir.  Çünkü “At izi, İt izine karıştı” öyle bir dönemde yaşıyoruz. Derviş kılıklı aramızda gezinen teröristlerle birlikte yaşıyorduk. Hep hüsnü zan ile yaklaştı milletimiz bunlara. İlk 17 Aralık’ta bunların hainliği ortaya çıktı ama hala inanamayanlar için 15 Temmuz bir kabustur. Hala uyanamayan kaldıysa inşallah uyanmıştır. 15 Temmuz’dan sonra hala uyanamayan varsa da onlarda haindir” dedi.

 

“BU ÜLKENİN VATANSEVER İNSANLARA İHTİYACI VAR”
Ülkenin dört bir yanında hizmete ihtiyaç duyulan yerler olduğunu söyleyen Gürbüz “ Bunlardan bir tanesi de Diyarbakır Ergani ilçesidir. Benimde doğu görevim eksikti, bir gün bu görev bize verilecekti. Nasip bugüneymiş. Gönül isterdi ki Kapaklı’da başlatmış olduğunuz hizmetlerin sonunu görelim. Hükümet konağımız bitsin, yeni hükümet konağımızda hizmete geçelim, Hastanemizin temelini atalım. Belediyemizle birlikte kültür merkezimizin temelini atalım. Spor salonlarımızı yapalım. İlçemizi vatansever halkımızın hak ettiği seviyeye getirelim. Ama hizmet süremiz bu kadarmış. Tabi ki bu geçici bir görevdir.  Benim tahminim bunun daha sonra kararnameye dönüşeceği şeklinde fakat bu toplantı birçoğunuzla belki son görüşmemiz olacak hakkınızı helal edin. Gerçekten ben sizlerden memnunum. Bu ülkenin vatansever insanlara ihtiyacı var. Sade bir Müslüman olup işini iyi yapan insanlara ihtiyaç var. Vatanını en çok sevende işini en iyi yapandır” açıklamasında bulundu.

 

“KAPAKLI AÇISINDAN GURUR VERİCİ”
Gürbüz “ 10 gün oldu, şu süreçte bir travma yaşıyoruz. Yüz binlerce insanı robot haline getirmiş bir örgütten bahsediyoruz. İnsanların önce beyinlerini işgal etmişler, sonra ülkeyi işgale kalkışmışlar. Büyük bir tramva bu tramvayı ülkemizin atlatacağından şüphem yok. Çünkü bizim insanımız çok saf, çok temiz, çok vatansever. Vatanın kendisinden daha değerli olduğunu biliyor. Kendini uçakların, tankların altına atabiliyor. Gittiğimiz yer çokta kolay bir yer değil. Geçtiğimiz hafta Allah rahmet eylesin 3 şehit verdik. Birkaç aydır kaymakamda yokmuş, bir boşluk var bu hızlı atamanın bir nedeni de bu olabilir. Kapaklı bu dönemde çok kritik bir yer sayılmıyor. Bu aslında Kapaklı’daki insanların hürriyetlerine düşkün olduğunun bir neticesi, Askerinin, polisinin vatanına, milletine bağlı olduğunun bir göstergesidir. Kapaklı açısından da gurur verici bir olaydır” dedi.

 

''İLÇEMİZE HİZMETLERİ İÇİN MİNNETTARIZ''
Programda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Gerçekten ilçemize geldiği günden bugüne devlet adamlığı nasıl yapılır onu bizlere gösterdi.İlçemize hizmetleri içinde ayrıca  minnettarız. İlçemizin sorunları ile çok yakından ilgilenen Kaymakamımız ile uyumlu ve seviyeli bir çalışma ortamımız oldu.En zor şartlarda bile yılmadan yorulmadan çalışmıştır, bir çok projeyi birlikte yaptık. Hiç unutmayacağımız anılarımız oldu. Yeni görevinde başarılar diliyorum yolu ve bahtı açık olsun.'' dedi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10