Vatandaşların klima isyanı

Fatih Mahallesi'nde bulunan PTT Çerkezköy Şubesi, Kargo bölümünde soğutucu herhangi bir envanter bulunmadığı için işlem yapmak üzere şubeye giden vatandaşlar ve şube çalışanları mağdur

Çerkezköy 26.07.2016 19:57:00 0
Vatandaşların klima isyanı

ŞUBE İÇERİSİNDE SOĞUTUCU YOK

PTT Çerkezköy Şubesi kargo bölümünün yer aldığı alanda sıcak havanın etkisinden bunalan çalışanlar ve vatandaşlar içeride herhangi bir soğutucunun bulunmamasına sitem etti. Sıcak havanın bunaltıcı etkisine mazur kalan vatandaşlar işlem yapmak için sıra beklerken, giriş kapısını açık bırakarak serinlemeye çalışıyor. Pazartesi ve Cuma günlerinin diğer günlere nazaran daha yoğun geçtiği bilinirken, cadde önüne kadar uzanan işlem sırasında vatandaşların serinlemesine yardımcı olacak herhangi bir soğutucu bulunmuyor. Vatandaşlar ise uzun işlem sırasının oluşmasındaki nedeni gişelerde sadece iki personelin hizmet veriyor olmasına bağlıyor.

 

“UZUN SÜRE İŞLEM SIRASI BEKLİYORUZ”

İşlemini gerçekleştirmek için sıra bekleyen vatandaşlar PTT şubesi içerisinde klima olmamasına tepki gösterdi. Sıcak havanın bunaltıcı etkisinden rahatsız olan vatandaşlar, “Burada iki personel ile hizmet veriliyor. Uzun süre bu klimasız ortamda, sıcak havada işlem sırası bekliyoruz. Yetkililerin en kısa sürede bu durumu değerlendirmesi gerekiyor. Gişelerde çalışan iki personel ile hizmet verilmeye çalışılıyor ama burada bekleyen kalabalık için personel sayısı yeterli değil.” diye tepki gösterdi. Yetkililerden edinilen bilgilere göre ise şube içerisinde işlem sırası bekleyen vatandaşların mağduriyetini gidermek amacıyla genel merkezden klima talebinde bulunulduğu, fakat üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen henüz bir sonuç alınamadığı bildirildi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10