Sitespor Çelik ile sözleşme yeniledi

Süper Amatör Lig ekiplerinden Sitespor Teknik Direktörü Soner Çelik ile sözleşme yenilerken, kadrosunu genç oyuncu Tolga Yurdakul ile güçlendirdi.

27.07.2016 20:05:00 0
Sitespor Çelik ile sözleşme yeniledi

TÖREN DÜZENLENDİ

Sitespor’un başarılı Teknik Direktörü Soner Çelik kulübü ile önceki gün sözleşme yeniledi. Kulüp binasında düzenlenen törenle kendisini bir sezon daha Sitespor’a bağlayan imzayı atan Çelik “ Sitespor’da beş yıldır görev yapıyorum .Artık burası benim yuvam oldu. İnşallah bu yıl başarılı bir sezon geçireceğiz. Alt yapıya takım olarak büyük önem veriyoruz. Alt yapıdan yetişecek sporcularımız gelecekte A Takımımızın iskelet kadrosunu oluşturacaktır” dedi.

 

“BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ”

İmza töreninde konuşan Sitespor Yönetim Kurulu Üyesi Çağdaş Sucu “ Soner hocamız ile tekrar anlaştığımız için çok mutluyuz. Kendisinin kulübümüzde önemli başarıla imza atacağına inanıyorum. Gerçekleşen anlaşmanın her iki takıma da hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

“GENÇ TAKIM KURUYORUZ”

Takımı emin ellere tekrar teslim eden Sitespor dış transferde de bir futbolcuyu kadrosuna kattı. Sitespor 2016-2017 sezonu öncesi kadrosunu genç oyuncu Tolga Yurdakul ile güçlendirdi. Yeni sezon transfer çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğünü kaydeden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Geçen yılki genç kadromuzu koruyoruz. Bu yılda genç oyuncular transfer ediyoruz. Teknik heyetimizin direktifi doğrultusunda eksik noktalara transfer yapacağız. Bu yıl taraftarlarımız geçen yıl olduğu gibi genç, dinamik bir takım izleyecekler” dedi.

 

TOLGA YURDAKUL KİMDİR?

13 Aralık 1991’de İstanbul’un Bakırköy ilçesinde dünyaya gelen Tolga Yurdakul, futbol hayatına 2005 yılında İstanbul Demirspor’da başladı. 2012 yılına kadar İstanbul Demirspor formasını terleten Tolga Yurdakul, 2014 yılında 1911 Çerkezköyspor’un başarısı için ter döktü. Aynı sezonun ikinci yarısında Trexta Fevzipaşaspor’a transfer olan genç futbolcu, 2016-2017 futbol sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor’un başarısı için ter dökecek.   

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10