1911'de hedefler yüksek

Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor düzenlediği programda iç ve dış transferde anlaşmaya varılan oyuncular ile sözleşme imzaladı.

28.07.2016 21:26:00 0
1911

“KIL PAYI KAÇIRDIK”

Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi üzerinde bulunan tesislerde gerçekleşen imza törenine 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Teknik Direktör Yüksel Ersan ve futbolcular katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, “İki yıldır Süper Amatör Lig’de mücadele ediyoruz. Bu süre zarfında başarılı olduğumuza inanıyorum. Ligde yer aldığımız ilk sezonda üçüncü sırada tamamladık. İkinci sezonumuzda ise şampiyonluğu kıl payı kaçırdık” açıklamasında bulundu.

 

“TARAFTARIN DESTEK OLMASI ŞART”

Narçın “ Yeni sezonda hedefimiz 3.Ligdir. Bu gerçekten bir hayal değildir. Çerkezköy’de halkımızın desteğini arkamıza alır isek bunu başarabiliriz. Bu takımın başarı yakalaması için taraftarımızın yanımızda olması gerekiyor. Şampiyonluk için gelin hep birlikte takıma sahip çıkalım. Biz her zaman eleştiriye açık olduk. Fakat yapılan güzel işleri de görmezden gelmemek gerekiyor” dedi.

 

“HEDEFE İLERLEYECEĞİZ”

Transfer çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğünü kaydeden Narçın “ Futbolcularımız yönetimin özverili çalışmalarını gördüğü için takımda kaldılar. Başka hiçbir kulüple görüşmeden bizimle sözleşme imzaladılar. Geçtiğimiz yıl kadromuzda bulunan beş oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Yerlerine ise dört oyuncuyu transfer ettik. Ayrıca hocamızın tavsiyesi üzerine dört transfer yapmayı hedefliyoruz. Hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz ve kadromuzda genç oyuncular da yer bulacaktır” açıklamasında bulundu.

 

TOP BAŞI AĞUSTOS AYINDA

Narçın “ Bu hedefler doğrultusunda Teknik Direktör Yüksel Ertan ile anlaşma sağladık. Kendisi Zeytinburnuspor başta olmak üzere 2. Lig ve 3. Lig’de birçok takım çalıştırmış ve şampiyonluklar yaşamış bir hocadır. Aynı zamanda Çerkezköyspor’u 3. Lig’e çıkaran Metin Hocamızın da takım arkadaşı ve aynı zamanda hocasıdır. Bundan sonra gerçekleştirilecek transferlere ise hocamız karar verecektir.Bu yıl yaş ortalamamız ise 24’tür. Takım olarak Ağustos ayında top başı yapacağız. Kamp döneminin yararlı geçmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi. Narçın’ın konuşmasının ardından anlaşmaya varılan oyuncular, teknik heyet ve yönetim basın mensuplarına toplu fotoğraf pozu verdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10