Çerkezköy idam istiyor

15 Temmuz akşamı hain terör örgütü FETÖ mensubu askerlerin siyasi rejimi alt etmek amacıyla darbe girişiminde bulunmasının ardından, etkisiz hale getirilen darbeci askerlerin idam edilmesine ilişkin kamuoyunda oluÅ

Çerkezköy 28.07.2016 21:31:00 0
Çerkezköy idam istiyor

VATANDAŞ KARARLI GÖRÜNÜYOR

15 Temmuz akşamı siyasi rejimi ve milli iradeyi alt etmek isteyen hain terör örgütü FETÖ/PDY mensubu askerlerin darbe girişiminde bulunmasının ardından, halk desteği ile alt edilen darbeci askerler için idam cezası talebinde bulunan vatandaşlar taleplerinde kararlı gibi görünüyor. Tüm ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de idam cezasının getirilmesi konusunda talepte bulunan vatandaşlar, vatana ihanet edenin kim olursa olsun idam edilmesi gerektiği yönünde görüş bildirdi.

 

İDAMIN CAYDIRICI OLACAĞI DÜŞÜNÜLÜYOR

Çerkezköylü vatandaşlar ülke genelinde olduğu gibi idam cezası yönünde yüksek ölçüde aynı kanıya sahip. Vatana ihanet içinde olanın kim olursa olsun idam edilmesi gerektiğini belirten vatandaşlar anayasada yapılacak olan değişiklikler ile idam cezasının getirilmesine sıcak bakıyor. İdam cezasının getirilmesi ile birlikte suça teşkil edecek olan kişilere caydırıcı bir güç olarak etki edeceği fikrine sahip olan vatandaşlar, bu sayade tekrar bir darbe girişiminde bulunmak için gerekli cesareti bulamayacaklarını dile getiriyor. 15 Temmuz akşamı hain terör örgütüne mensup askerlerin dahil olduğu darbe girişiminden olumsuz etkilenen vatandaşın en çok üzüldüğü nokta ise, güçlüklerle ödenen vergiler ve devletin sunmuş olduğu imkanlarla halka ateş açılması, vatanını koruyan masum sivillerin hayatlarını kaybetmesi oldu.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10