Kapaklıspor iç transfere başladı

Bu yıl takımın başına tecrübeli isim Ahmet Sarı'yı getiren ve yaptığı transferlerle ses getiren Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor kalecisi Uğur Akyıldız ve orta sahanın dinamosu Hüsey

31.07.2016 19:44:00 0
Kapaklıspor iç transfere başladı

“KAPAKLININ BİR PARÇASIYIM”

 

Sezon öncesi yaptığı transferlerle yeni sezona iddialı giren Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Önceki gün kulüp binasında yapılan imza töreninde kaleci Uğur Akyıldız ve orta saha oyuncusu Hüseyin Karaca kendilerini bir yıl daha Kapaklıspor’lu yapan imzayı attı. İmza töreninde konuşan tecrübeli kaleci Uğur Akyıldız “ 16 yaşından beri  Kapaklıspor’un içindeyim. Kapaklıspor benim hayatımın bir parçasıdır. Bu yıl yaptığımız transferlerle takımımızın şampiyonluğunu istiyorum. Tekrar takımım ile anlaştığım için de çok mutluyum” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

1982 doğumlu Hüseyin Karaca’da tekrar Kapaklıspor ile anlaştığı için mutlu olduğunu kaydederek “ dört yıl bu takımın formasını terletiyorum. Yeni yönetimimiz bu yıl gerçekten çok iyi bir kadro kurdu. İnşallah Kapaklı halkının şampiyonluk hasretini söndüreceğiz. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

“YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLAYACAĞIZ”

 

Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükkanlı “ Dış transfer çalışmalarının ardından Teknik Direktörümüz Ahmet Sarı’nın direktifleriyle iç transferde de sözleşmeleri biten oyuncularımız ile anlaşıyoruz. Bugün de geçtiğimiz yıllarda Kapaklıspor içen ter akıtan önemli futbolcular Uğur ve Hüseyin ile anlaştık. Bu yıl ikisi de Kapaklıspor’a büyük katkı sağlayacaklardır. Önümüzdeki günlerde de iç transfere devam edeceğiz. Bu yıl yaptığımız transferlerle Kapaklıspor’u şampiyonluğa ulaştırma gayesinde olacağız. Ağustos ayında yeni sezon hazırlıklarımıza başlayacağız” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10