Kursiyerler sertifikalarını aldı

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan ve yaklaşık sekiz ay süren Bağlama Kursu'nun tamamlanmasının ardından kursiyerler sertifikalarını Çerk

Çerkezköy 1.08.2016 21:01:00 0
Kursiyerler sertifikalarını aldı

40 KURSİYER SERTİFİKASINI ALDI

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kültür-Sanat Kursları kapsamında Eylül 2015’te başlayan ve Haziran 2016’da son bulan Bağlama Kursu’na katılan 40 kursiyer önceki gün sertifikalarını aldılar. Eğitimlerinin Çerkezköy Kent Konseyi Binası’nda verildiği Bağlama Kursu’na katılan kursiyerler Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Düzenlenen kültür ve sanat kursları için Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür eden kursiyerler ziyaretin sonunda sertifikalarını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın elinden aldılar. 

 

YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

 

Ziyarette konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak güzel ve anlamlı bir çalışmaya daha imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen kurslarda Bağlama, Ebru, Satranç, Çini, Takı Tasarımı, Halk Oyunları, Tiyatro, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Engelliler Korosu, El Nakışı, Step-Aerobik ve Pilates eğitimi alarak çalışmalarını sonlandıran kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Açtığımız bütün kurslarda 7’den70’e vatandaşlarımızın ilgisinin yoğun olduğunu görmek gurur verici. Bu anlamda da gerçekten güzel bir uygulamayı gerçekleştiriyoruz ve kurslarımıza önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi. Akay, Eylül ayında açılması planlanan kurslara da tüm Çerkezköy halkının katılım sağlamasını istedi.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10