Kozmetik devi Çerkezköy'de 3. şubesini açtı

Türkiye'nin önde gelen kozmetik firmalarından biri olan Hunca Kozmetik Çerkezköy'deki 3'üncü şubesini, Çerkezköy OSB Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Ticaret Merkezi'nde aÃ?

Çerkezköy 1.08.2016 21:02:00 0
Kozmetik devi Çerkezköy

AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
 

Hunca Kozmetik’in Çerkezköy OSB Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Ticaret Merkezi’ndeki açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve eşi Füsun Kubilay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy OSB Müdürlüğü Halkla İlişkiler Müdürü Dr. Gökhan İnce, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Hunca Kozmetik Fabrika Müdürü Evrim Sevim, Hunca Kozmetik İş Geliştirme Müdürü Hasan Bozkurt, Hunca Kozmetik Mağaza Sorumluları Gülcan Hacı ve Bahar Varlık ile az sayıda davetli katıldı.

 

“ÇERKEZKÖY CAZİBE MERKEZİDİR”

 

Açılış töreninde konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Çerkezköy ülkemizin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçeleri arasında yer almaktadır. Yatırımcılar için de adeta bir cazibe merkezi konumundadır. Bu kapsamda ülkemizin önemli kozmetik markalarından birisi olan Hunca Kozmetik de ilçemizdeki 3’üncü şubesini OSB Müdürlüğü içindeki Ticaret Merkezi’nde açıyor. Bu vesile ile ünlü markaların ürünlerinin fabrika satış fiyatına satılacağı mağazalar için oluşturulan bu Ticaret Merkezi dolayısıyla OSB yönetimimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Hunca Kozmetik’in 3’üncü şubesinin açılışının da gerek firma sahipleri, gerekse tüm bölgemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

YÜZDE 50 İNDİRİM VAR

 

Kaymakam Kubilay’ın konuşmasının ardından işletmenin açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesiminin ardından mağaza hakkında Kaymakam Kubilay'a bilgi veren Hunca Kozmetik Fabrika Müdürü Evrim Sevim, “Vatandaşlarımız, Hunca Kozmetik ürünlerini mağazamızda yüzde 25’e varan indirimlerle satın alabilirler. Hatta ambalajı defolu ürünlerde bu indirimler yüzde 50’lere kadar oluyor” dedi.

 

80 ÜLKEYE İHRACAT YAPIYOR

 

1957'de İstanbul’da kurulan Hunca Kozmetik, Türk kozmetik endüstrisinin en köklü kuruluşlarından biri oldu. Günümüzde 80 ülkeye ihracat yapan dev bir firma haline gelen Hunca, yenilikçi ruhu ve profesyonel çalışma anlayışı ile her geçen gün daha da büyüdü. Üretime ilk kez Hunca Balsam ile başlayarak kısa süre içerisinde marka olmayı ve 1978 yılında Türkiye’nin ilk yerli erkek parfüm ve aftershave serisi olan Madigan ile yenilikçi bir hizmet anlayışında yer edinmeyi başaran Hunca, 1997 yılında Çerkezköy’de Ortadoğu ve Balkanlar’ın en büyük kişisel bakım ürünleri fabrikasını kurdu.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10