Gaziler'den Kubilay'a ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan, Gaziler ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret ederek, birlik ve beraberliğin sembolü olan

Çerkezköy 2.08.2016 19:30:00 0
Gaziler

“TERÖRÜ LANETLİYORUM”

 

Anlamlı ziyaretten ve hediyelerden dolayı Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan’a ve gazilere teşekkürlerini ileten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “

Öncelikle Vatan haini, millet düşmanı, paralel devlet yapılanması FETÖ’yü şiddetle kınıyor ve lanetliyorum.  Hain darbe girişiminde şehit olan tüm Şehitlerimize Allahtan rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyorum.” dedi.

 

“MEYDANLARDA OLACAĞIZ”

 

Çerkezköy’de yaşanan vatandaşlarla birlikte hain darbe girişimine ilk günden itibaren şiddetle karşı olduklarını ifade eden Kubilay “ Çerkezköy ile gurur duyuyorum. Gazilerimizde bizimle beraber daha ilk andan itibaren meydanlardaydı. Vatanımız, milletimiz için, milli irademiz için Sayın Cumhurbaşkanımızdan ikinci bir talimat gelinceye kadar, halkımız ile beraber meydanlarda olmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 

“RAHMETLE ANIYORUZ”

 

Ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan’da kısa bir konuşma yaparak “ TÜMGAZİDER olarak FETÖ terör örgütünü lanetliyoruz. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Geride kalanlara baş sağlığı diliyoruz ve ülkemize de geçmiş olsun diyoruz” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10