Sırra kadem bastı

15 Temmuz Cuma gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızan Fethullahçı Terör Örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından, tüm kurumlarda temizlik Ã?

Kapaklı 3.08.2016 19:35:00 0
Sırra kadem bastı

FETÖ ile bağlantısı olduğundan şüphelenilen kişiler önce açığa sonra da gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan biri de Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın oldu. Gözaltına alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Barın hakkında tutuklama kararı çıktı. Polis şimdi her yerde kayıplara karışan Mehmet Ali Barın’ı arıyor.

 

KURBAN KESİLEREK KARŞILANDI
 

Darbe girişiminin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından önce açığa, sonra da gözaltına alınan Mehmet Ali Barın, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Serbest bırakıldıktan sonra ilçede kurban kesilerek karşılanan Mehmet Ali Barın, bazı kesimler tarafından ülkücü olarak lanse edilmiş, MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker de bu duruma tepki göstermişti.

 

KUTUDA NE VARDI?

 

İddiaya göre gözaltına alınan Mehmet Ali Barın, darbe girişiminin meydana geldiği gün öğle saatlerinde koltuğunun altına aldığı bir kutu ile emniyetten ayrıldı. Hakkında tutuklama kararı çıkan Barın’ın emniyetten çıkardığı kutunun içinde ne olduğu ise merak ediliyor. Barın ile ilgili başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ  Fotoğraf /Turgay BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10