Ayaz: Gelecekleri parlak

Geçtiğimiz hafta Konya'da yapılan Minikler Türkiye Taekwando şampiyonasında  beşinci tura kadar yükselerek 200 sporcu arasından ilk 16'ya giren Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcularından Ä

5.08.2016 19:48:00 0
Ayaz: Gelecekleri parlak

GELECEKLERİ PARLAK SPORCULAR

 

Antrenör Vural Ayaz, başarılı sporcularıyla her zaman gurur duyduğunu ve başarılı olamayanlarında başarılı olması için elinden geleni yaptığını ve onlara da diğer sporcular gibi motivasyon aşıladığını belirtti. Ayaz, “İsmail Altıntaş ve Hazar Emre Sel adlı sporcularımız ilk defa Konya’da geçtiğimiz hafta yapılan önemli bir şampiyona olan Minikler Türkiye Şampiyonasında katıldılar. Böyle büyük bir organizasyonda ilk defa yer alarak mücadele eden ve şampiyonaya katılan 200 sporcu arasından beşinci tura kadar yükselerek ilk 16 kişi arasına girmeleri katıldıkları ilk şampiyonada büyük bir başarı gösterdiklerini ortaya koymuştur. Diğer başarılı sporcularımız gibi bu sporcularımızın da gelecekleri parlak sporcularımızdır” dedi.

 

TÜM SPORCULARIMLA GURUR DUYUYORUM

 

Vural Ayaz her zaman sporcularıyla gurur duyduğunu da belirterek, “Kulübümüzün her kategoride mücadele veren tüm sporcularımızın yaptığı çalışmalarda gösterdikleri performanslarından memnunum. Tüm sporcularımız çalışmalarını aksatmadan yerine getiriyor. Gösterdikleri çalışma hırsı ve azmi ve karşılaşmalarda ki mücadeleleri beni gururlandırıyor.Sporcularımıza her zaman müsabakaya çıkmadan önce onların tek düşüncelerinin maç olduğunu ve  maça odaklanmalarını ve başarmanın tek yolunun yapılacak işi başarmak için odaklanma olduğunu söylüyorum.Şampiyonalarda turnuvalara göre daha büyük tecrübe edinen sporcularımız şampiyonalardan sonra yaptıkları maçlarında edindikleri tecrübeler ışığında daha da başarılı oluyorlar.Ben tüm sporcularımla gururu duyuyorum.Onların başarılı olması içinde elimden geleni yapıyorum.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10