Vekaleten atandı

Hakkında taciz iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında ifade veren Sosyal Sosyal Güvenlik Kurumu Çerkezköy Merkez Müdürü İshak Marangoz görevden alınırken, yerine de SGK il müdürlüğünde g

Çerkezköy 5.08.2016 19:56:00 0
Vekaleten atandı

VEKALETEN ATANDI

 

Çerkezköy SGK Merkez Müdürlüğü’ne İstanbul Esenyurt SGK Müdür yardımcılığı görevini yürüten Hasan Türkan vekaleten atandı. Hakkında taciz iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında ifade veren Sosyal Sosyal Güvenlik Kurumu Çerkezköy Merkez Müdürü İshak Marangoz görevden alınırken, yerine de SGK il müdürlüğünde görev yapan Turan Mutlu görevlendirilmişti.

 

EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİZ

 

Turan Mutlu’nun görevlendirme süresinin 1 Ağustos tarihi itibariyle dolduğu ifade edilirken, Ankara tarafından yapılan atama ile İstanbul Esenyurt SGK Müdür yardımcılığı görevini yürüten Hasan Türkan’lı atanmış oldu. SGK Merkez Müdürü olarak geçtiğimiz Çarşamba günü yeni görevine başlayan Türkan, hizmet için geldiğini belirterek, vatandaşları memnun etme adına personeliyle birlikte en iyi şekilde hizmet vereceklerini ifade etti.

 

MEMURİYET HAYATINA 2001 YILINDA BAŞLADI

 

2001 yılında memuriyet hayatına başladığını belirten Çerkezköy SGK Merkez Müdürü Hasan Türkan, “Vekaleten görevlendirildik ve süreli bir durum yok. 2001 yılında başladığımı memuriyet hayatımda ilk olarak Bakırköy sigorta müdürlüğü ardından da Bağcılar sosyal güvenlik merkezi sosyal güvenlik kontrol memuru, sosyal güvenlik denetmeni, Küçükçekmece sosyal güvenlik merkezi merkez müdür yardımcısı ve ardından bir yıl da aynı yerde merkez müdür vekilliği, 2015 yılı başı itibariyle de İstanbul Esenyurt sosyal güvenlik merkezi merkez güvenlik yardımcısı olarak görev yaptım ve Çarşamba günü de burada görevime başladım” dedi.

 

HİZMET İÇİN GELDİK

 

Türkan, görev yapan personelin motivasyonunu sağlayacaklarını sözlerine ekleyerek, “şu anda bir yapılandırma süreci var, arkadaşlarımızı iyi motive edelim ki hizmet kalitemiz artsın. Buraya hizmet için geldik ve elimizden gelen en iyi hizmeti vatandaşımıza sunmaya çalışacağız” diye konuştu. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10