Doğan: "Su uyur düşman uyumaz"

Çerkezköy Cumhuriyet Meydanında vatandaşların 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlattıkları demokrasi nöbeti 21'inci gününde de devam etti.Meydandaki kalabalığa seslenen AK Parti Tekirdağ Millet

Çerkezköy 5.08.2016 19:58:00 0
Doğan:

21’İNCİ GÜNDE DEVAM ETTİ

 

Demokrasi Nöbetinin 21’inci  gününde her akşam olduğu gibi yüzlerce vatandaş ellerinde Türk Bayraklarıyla Cumhuriyet meydanın akın etti. Yatsı namazının akabinde başlayan programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Ali Ertem ile partililer katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda buluşan yüzlerce vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TRT1’de canlı olarak yayınlanan röportajını dev ekrandan izledi. Canlı yayının bitmesinin ardından program, İstiklal marşımızın okunması ve bir dakikalık Saygı duruşunda bulunulması ile başladı. Fevzipaşa Camii İmamı İsmail Bütün’ün Kura’n-ı Kerim tilaveti ile devam eden program, Furkan Özyıldırım isimli bir çocuğun ‘’15 Temmuz’’ adlı şiiri okumasıyla devam etti. Akabinde ise Ahmet Özaydın, ‘’Türkiyem’’ adlı şiiri okudu.

 

“SU UYUR, DÜŞMAN UYUMAZ”

 

Şiir dinletilerinin konuşma gerçekleştiren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan dikkatli olun mesajları verdiği konuşmasında, “Bugün TBMM’de son çalışmalarımızı yaparak bölgelerde faaliyet göstermek üzere diğer milletvekillerimiz gibi kendi bölgelerimize geldik. Günlerdir burada bizlerle ve sizlerle birlikte olan başta Çerkezköy Kaymakamımız Metin Kubilay Beyefendiyi olmak üzere siz değerli vatandaşlarımızı kutluyorum. Burada karşılıklı bir etkileşim söz konusu, siz bizden bizde sizden güç alarak şanlı mücadelemizi bu günlere kadar getirdik. Pazar günü yapılacak olan son miting nerede olursa olsun talimatlara uyarak meydanları dolduracağız. Su uyur düşman uyumaz, dikkatli olacağız.” İfadelerini kullandı. Doğan’ın konuşmasının ardından ‘’Şehitler Ölmez’’ adlı ilahiyi okumak üzere sahneye çıkan Bedrettin Bektaş isimli kişi Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran yüzlerce vatandaşa duygu dolu anlar yaşattı.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10