Duvara çarparak durabildi

Çerkezköy'de Cengiz Topel Caddesi'nde meydana gelen kazada iddiaya göre freni boşalan bir minibüs Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi duvarına çarparak durabildi.

Çerkezköy 6.08.2016 00:32:00 0
Duvara çarparak durabildi

ÜÇ KİŞİ YARALANDI

 

Kaza önceki gün saat 00.10 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinden alt yol kavşağına seyir halinde olan İsmail Hacıoğlu idaresindeki 59 S 2728 plakalı servis minibüsü, freninin boşalması sonucu kontrolden çıktı. Araç  Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi duvarına çıkarak durabilirken, kazanın gerçekleştiği an kaldırımda hiç kimsenin olmaması olası bir can kaybını önledi.

 

KUBİLAY VE OGAN KAZA YERİNDE

 

Kazada servis minibüsü içersinde bulunan işçilerden Medine Ün, Emine Arah ve Ayla Kara yaralınırken, yaralılar olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından servis minibüsünde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken; olay yerine gelen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da polislerden bilgi aldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10