Futbolcu olarak oynadığı kulübe antrenör olarak geldi

Geçen sezon Tekirdağ 1. Amatör B grubunda mücadele eden Büyük Yoncalıspor yönetimi takımın başına Fahrettin Temur'u getirdi.

7.08.2016 19:48:00 0
Futbolcu olarak oynadığı kulübe antrenör olarak geldi

KATKISINI HOCA OLARAK DEVAM ETTİRECEK

 

Tekirdağ 1. Amatör B grubunda mücadele eden Büyük Yoncalıspor daha önce de Büyük Yoncalıspor takımın formasını terleten antrenör Fahrettin Temur ile anlaştı. Büyük Yoncalıspor forması giymiş ve takımın 1. Amatöre çıkmasında büyük katkıları olan Fahrettin Temur, profesyonel futbol hayatını noktaladıktan sonra Büyük Yoncalıspora katkısını hoca olarak devam ettirecek.

 

ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞINI İFADE ETTİ

 

Fahrettin Temur, futbolcu olarak formasını giydiği takıma geri döndüğü için mutlu olduğunu ve elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti. Büyük Yoncalıspor yönetim kurulu adına konuşan Başkan Yalçın Özçevik, “Hocamız futbolculuk döneminde kalitesini ispatlamış ve bu formayı futbolcu olarak terletmiştir. Hocamız Profesyonel olarak top oynamış ve büyük başarılara imza atmış bir kişidir. Futbolculuk döneminde yakaladığı başarıları hocalık döneminde de göstereceğine inandığımız için kendisine teklifimizi sunduk” dedi.

 

TARAFTARLARIMIZIN BEKLENTİLERİNİ KARŞILAYACAĞIZ

 

Kendilerini kırmayarak teklife olumlu yanıt aldıklarını sözlerine ekleyen Özçevik, “Oturup konuştuk ve her konuda anlaştık. Zor şartlar içinde kurabileceğimiz en iyi takımı kurup bu yıl sıralamada arzuladığımız yere geleceğimize inanıyorum. Her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum.

 

İnşallah bu sene takımı, yönetim kurulundaki arkadaşlar, teknik ekip ve futbolcu kardeşlerimizin alın teriyle  taraftarlarımızın beklentilerini karşılayacak bir noktaya getireceğiz” diye konuştu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10