Sitespor geleceğin sporcularını yetiştiriyor

Trakya Bölgesinde alt yapıya en çok önem veren kulüpler arasında yer alan Kapaklı Sitespor Kulübü bünyesinde oluşturduğu Spor Okulu kapsamında geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor.

7.08.2016 19:49:00 0
Sitespor geleceğin sporcularını yetiştiriyor

ALT YAPI ÇOK ÖNEMLİ

 

Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu sporda alt yapının her kulüp için çok önemli olduğunu belirtti. Karamehmetoğlu, “Her futbol kulübü alt yapıya gerekli önemi vermeli. Alt yapısız bir kulübün başarı oranı hem düşük oluyor hem de devamlı dışa bağımlı kalıyor. Alt yapınız varsa belirli süre içerisinde buradan yetişen futbolcuları A takıma alma şansınız yüksek. Ayrıca hemen her mevki için de oyuncu arayışınızı karşılama olanağınız oluyor. Aynı zamanda alt yapıdaki sporcu kardeşlerimiz yaş gruplarına göre oluşturulan liglerde mücadele ederek tecrübe sahibi oldukları gibi kendilerini de geliştirmiş oluyorlar” dedi.

 

FUTBOL OKULUMUZDA GELECEĞİN SPORCULARINI YETİŞTİRİYORUZ

 

Sitespor Futbol Okulunda geleceğin sporcularını yetiştirdiklerini belirten Başkan Karamehmetoğlu, “Trakya Bölgesinde alt yapıya en çok önem veren kulüplerden biriyiz. Sitespor olarak faaliyete geçirdiğimiz Futbol Okulu’nda ülke sporuna uzun yıllar hizmet edecek geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz. Bu güne kadar alt yapıdan A takıma kazandırdığımız bazı futbolcular bu gün ülke genelindeki birinci, ikinci ve üçüncü liglerde oynuyor. Aralarında Amatör Milli olan da var. Her futbol kulübünün alt yapıya gereken önemi vermesi gerektiğine inanıyoruz. Alt yapı o kulübün temel taşı niteliğindedir. Alt yapınız sağlam ise geleceğiniz de parlak olur. Sitespor olarak alt yapıyı oluşturduğumuz günden bu yana başarılara imza atıyoruz. İnşallah yeni sezonda da başarılarımız devam edecek” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10