Her şey daha modern bir Kapaklı için

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçe genelinde devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanmasının planlandığını kaydeden

Kapaklı 7.08.2016 19:52:00 0
Her şey daha modern bir Kapaklı için

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

 

İlk olarak Büyükyoncalı - Karlı mahalleleri arasında yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bildiğiniz üzere Büyükşehir Yasası kapsamında 5 köyümüz mahalle olarak Kapaklı’ya bağlandı. O günden beri önceliğimiz, ilçe merkezindeki mahallelerimize verilen hizmetlerin aynısını yeni mahallelerimize de vermeyi sağlamak oldu. Bu kapsamda yapılan en önemli çalışmalardan biri de yol çalışmalarıdır” dedi.

 

KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

 

Büyükyoncalı – Karlı yol yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Başkan İrfan Mandalı, “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca Atatürk Mahallesi Yıldız Caddesine bağlı Zarif Sokak’ta da yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Bununla birlikte ekiplerimiz Cumhuriyet Mahallesi Zengin Caddesi’nde de kaldırım yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 

YOL MEDENİYET DEMEKTİR

 

Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yol demek medeniyet demektir. İlçemiz genelinde asfalt ve beton yol çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Sokak ve caddelerimiz sırasıyla beton yollara kavuşuyor. Yeni mahallelerimizin ilçe merkezi bağlantı yolları da bir bir yapılıyor. İlçemizde artık yol sorununu ortadan kaldırıyoruz. Çalışmalarımız ilçemiz genelinde de sürecek” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10