Ölüme davetiye çıkarıyorlar

Çerkezköy'de seyir halinde olan bir aracın bagaj kısmından ayaklarını sarkıtarak ölüme davetiye çıkaran gençler yok artık dedirtti. Yaptıkları yanlışı görmezlikten gelen üç kafadar

Çerkezköy 7.08.2016 19:59:00 0
Ölüme davetiye çıkarıyorlar

GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

 

Çalıştıkları bir işyerinin aracına binen üç kafadardan ikisi, aracın bagaj kapısını açarak ayaklarını dışarı sarkıtttı. Gençlerin bu şekilde risk alarak yol almaları görenleri hayrete düşürdü. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda İlçe Emniyet Müdürlüğüne doğru seyir halinde olan bir aracın bagajından ayaklarını sarkıtan iki kafadar ölüme davetiye çıkardıklarının farkına varmadan etrafa gülücükler saçmayı da ihmal etmedi.

 

YANLIŞ ÜSTÜNE YANLIŞ

 

Bindikleri aracın bagaj kısmında yolculuk eden üç kafadardan ikisi kendilerini görüntüleyen gazetecilerin kendilerinin fotoğrafını çektiğini görünce kısa süreli bir panik yaşarken; daha sonra ise üzerlerindeki paniği atarak “resmimiz güzel çıksın abi” diyerek gazetecilere poz verdi. Yaşları küçük olan ve adeta ölüme davetiye çıkaran gençler ellerine aldıkları sigaralarla da yaptıkları yanlışa bir yenisini daha eklemiş oldular.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10