Çetin-Keleşoğlu ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy Belediyesi eski Meclis üyesi Yaşar Keleşoğlu'nun mimar oğlu Gökay Keleşoğlu, hayatını Tuğçe Çetin ile birleştirdi. Lidya Wedding Garden'da düzenlenen düğün töreninde

Çerkezköy 8.08.2016 19:20:00 0
Çetin-Keleşoğlu ailelerinin mutlu günü

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çerkezköy’ün tanınmış işadamlarından ve aynı zamanda Çerkezköy Belediyesi Eski Meclis üyesi olan Yaşar Keleşoğlu’nun oğlu Gökay Keleşoğlu, Tuğçe Çetin ile dünya evine girdi. Önceki akşam Lidya Wedding Garden’da saat 20.00 da başlayan düğün merasimine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, ÇTSO Meclis üyesi ve aynı zamanda Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Aksoy, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Doğanspor Kulüp Başkanı Kazım Asbaş, Çetin ve Keleşoğlu ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

 

HALK OYUNLARI EKİBİ MEST ETTİ

 

Tuğçe Çetin ile Gökay Keleşoğlu gecenin ilk dansını yaparak düğün pastasını kestiler. Genç çift takı merasimi için hazırlanan bölüme geçerken, sahneye de Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları topluluğu ekibi geldi. Halk oyunları ekibi sergiledikleri birbirinden güzel oyunlarla davetlilere güzel bir gece yaşattılar. Çetin ve Keleşoğlu aileleri davetlilerle yakından ilgilenirken, davetliler genç çiftle birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar bu mutlu günün tadını çıkardılar. Çerkezköy Haber Gazetesi olarak genç çifte bir ömür mutluluklar dileriz. 

 

Haber / Emrah ÇAĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10