Samet Ayaz, hedefe kilitlendi

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Avrupa Şampiyonasında Milli  formayı giyerek 33 Kiloda ülkemizi temsil edecek olan Taekwando sporcusu Samet Ayaz'ın şampiyona hazırlıklarını

9.08.2016 18:55:00 0
 Samet Ayaz, hedefe kilitlendi

SAMET HIRS KÜPÜ

 

Antrenör Vural Ayaz,  Avrupa şampiyonası hazırlıklarını sıkı şekilde sürdüren Samet Ayaz’ın çalışmalarda gösterdiği hırslı çalışmasının başarıya odaklı bir çalışma olduğunu söyledi.  Antrenör Ayaz, “Yıldızlar Türkiye şampiyonasında 33 kiloda Türkiye birincisi olan Samet Ayaz’ın Milli sporcu olarak Romanya’da Eylül ayında  yapılacak Avrupa şampiyonasında da Milli sporcu olarak başarılı olmak için sıkı bir çalışma  sergiliyor.  Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak Samet Ayza’ın Avrupa şampiyonasında başarılı olacağına inanıyoruz. Çünkü çok hırslı bir çalışma temposu içerisinde ve çalışmalarını da aksatmadan belirlediğimiz çalışma saatlerine uyarak devamlı yapıyor. Ülke çapında da olduğu gibi uluslar arası şampiyonalarda da başarıyı yakalamak için çok çalışıyoruz.”dedi.

 

HEDEFİM ALTIN MADALYA

 

Çerkezköylü Yıldız Milli Sporcu Samet Ayaz, Avrupa şampiyonasında da hedefinin altın madalya  kazanmak olduğunu belirterek, “Bu güne kadar ülke genelinde ilçem Çerkezköy ve ilimiz Tekirdağ’ı katıldığım şampiyonalarda  en iyi şekilde temsil ederek elde ettiğim başarılarımı Avrupa’da da devam ettirmek istiyorum. Eylül ayında Romanya’da yapılacak olan Avrupa Yıldızlar şampiyonasında ülkemi,ilçemi ve ilimi en iyi şekilde temsil etmek için şampiyona hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyorum. Hedefim Avrupa şampiyonasında da altın madalya alarak ülkeme dönmek.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10