Kapatılan kreş Belediye'nin yeni birimi olacak

Çerkezköy'de FETÖ ile bağlantılı olduğu belirlendikten sonra Tekirdağ Defterdarlığı ekipleri tarafından kapatılan Nilüfer Çocuk Kreşinin binasına Çerkezköy Belediyesi birimlerinden olan K

Çerkezköy 9.08.2016 19:04:00 0
Kapatılan kreş Belediye

“AKTİF HALE GETİRMEYE KARAR VERDİK”

 

Dün Gazi  Osman Paşa Ergün Sokak üzerinde bulunan ve Çerkezköy Belediyesine ait olan alanda incelemelerde bulanan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ 2013 yılında Çerkezköy Belediyesi yaptığı ihale ile çocuk kreşin yapılması için alanı 9 yıllığına kiralamış. Bu alanda daha önce aşevi bulunuyordu. Nilüfer Çocuk Kreşinin kapatılmasının ardından bina boşaltıldı. Bizlerde yaptığımız çalışmalar neticesinde belediyemize ait yeri aktif hale getirmeye karar verdik” diye konuştu.

 

“KURSLARDA BURADA YAPILACAK”

 

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü bu binaya taşıyacaklarını kaydeden Akay “  Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin yapacağı tadilat çalışmaların ardından Çerkezköy Belediyesi birimlerinden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü bu binaya taşımayı hedefliyoruz. Ayrıca Çerkezköy Belediyesinin mahalle evleri ve anfi tiyatroda devam eden kurslar olan takı tasarım, ebru, çini, bağlama, satranç, step ve aerobik, halk oyunları ve tiyatro kurslarını bu binada yapacağız. Kısacası burası kadın ağırlıklı yaşam merkezi yapmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10