Ülke ve ülkü sevdalıları bu gecede buluşacaklar

Çerkezköy Ülkü Ocakları tarafından düzenlenecek olan Zafer şöleni yaşanan hain darbe girişimi sonrası 'Ülküde birlik, Ülkede birlik' adı ile düzenleniyor. 28 Ağustos Pazar akşamı

Çerkezköy 10.08.2016 19:13:00 0
Ülke ve ülkü sevdalıları bu gecede buluşacaklar

“BU GECEYİ ÖNEMSİYORUZ”

 

Program için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ “ Yaşanılan kanlı darbe girişiminin ardından ülke ve millet olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz.  Ülkü ve ülke sevdalılarının birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmek adına Çerkezköy Ülkü Ocakları olarak her yıl Ağustos ayında düzenlediğimiz geleneksel Zafer Şölenimizi  yaşanan hain kalkışma karşısında Türkiye genelinde olduğu gibi bölgemizde yaşayan ülkü ve ülke sevdalılarının duygularına tercüman olmak demokrasimize sahip çıkmak adına bu geceyi çok önemsiyoruz” diye konuştu.

 

“HER ZAMAN KARŞILARINDA OLACAĞIZ”

 

Aktuğ “ Darbelerde en ağır bedeli ödemiş bir camianın fertleri olarak demokrasiye ve bölünmez bütünlüğümüze yönelecek her türlü tehdide karşı her daim uyanık olan Ülkücü camianın neferleri olarak ister şalvarlı puşili dağdaki teröristler olsun, ister kravatlı kamuflajlı FETÖ’cü teröristler olsun hep karşılarında olacağız” açıklamasında bulundu.

 

“ONUR KONUĞU OLCAY KILAVUZ OLACAK”

 

28 Ağustos Pazar günü Amfi tiyatroda saat 19.00’da başlayacak olan şölende Ali Kınık ve Osman Öztunç’un sahne alacağını kaydeden Aktuğ “Gecenin onur konuğu ise Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz olacaktır. Birlik ve beraberliğimizin daim olması dileği ile ücretsiz tertiplediğimiz şölenimize Çerkezköy de yaşayan tüm ülke ve ülkü sevdalılarını davet ediyoruz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10