Elleriyle çorba ikram ettiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı mitinginde Demokrasi nöbetlerinin uzatıldığını açıklamasının ardından tüm yurtta olduğu Çerkezköy'de de vatandaşlar bir günlük aranın

Çerkezköy 10.08.2016 19:17:00 0
Elleriyle çorba ikram ettiler

DEMOKRASİ NÖBETİ 26’NCI GÜNÜNDE

 

Yaşanan kanlı darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetleri bir günlük aranın ardından 26.gününü geride bıraktı. Önceki akşam Cumhuriyet Meydanında devam eden Demokrasi nöbetine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

UZUN SÜRE ALKIŞLADILAR

 

Yatsı namazının ardından başlayan program da ilk olarak Erkaynak Camii müezzini Cafer Paklan kürsüye gelerek Kuran Tilavetini gerçekleştirdi. İstiklal Marşının okunmasının ardından da şiirler okundu. Sahneye gelen Özge Akır ’15 Temmuz’ adlı şiirini seslendirmesinin ardından vatandaşlar tarafından uzun süre alkış yağmuruna tutuldu.

 

ELLERİYLE ÇORBA İMKANINDA BULUNDULAR

 

Şiirlerin okunmasının ardından sinevizyon eşliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yenikapı mitinginde yaptığı konuşmalar nöbette bekleyen vatandaşlara izlettirildi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden Demokrasi Nöbetinde Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva kendi elleriyle vatandaşlara çorba ikramında bulundular. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10