Küme Evler'de hareketli saatler

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çerkezköy Kaymakamı'nın talimatıyla Bağlık Mahallesi Küme Evler Mevkii'nde uyuşturucuyla mücadele kapsamında şüpheli gördükl

Çerkezköy 12.08.2016 19:36:00 0
Küme Evler

 OPERASYONA GEÇİLDİ

 

Çerkezköy Haber Gazetesi’nde çıkan ‘Kaymakamımız da buraya gelsin’ ve ‘ikram tatlı gerçekler acı oldu’ başlıklı haberlerin ardından Çerkezköy Kaymakamlığı harekete geçti. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çerkezköy Kaymakamı’nın talimatıyla Bağlık Mahallesi Küme Evler Mevkii’nde uyuşturucuyla mücadeleye yönelik operasyon gerçekleştirdi.

 

HEM GBT HEM ÜST ARAMASI YAPILDI

 

7 ekip ve yaklaşık 30 İlçe Emniyet Müdürlüğü personeliyle bu akşam saat 19.00 sıralarında düzenlenen operasyonda şüpheli görülen şahıslar üzerinde GBT sorgulaması ve üst aramaları yapıldı. İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ile Müdür yardımcısı Sertan Topkaya’nın da katıldığı operasyonda mahalle sakinleri konuyla ilgili olarak ilk etapta emniyet güçlerine yardımcı oldu.

 

İKİ ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

 

Bir şahsın üst arama yapılmasına karşı çıkması ve akabinde de emniyet güçlerine direnmesinin ardından ortalık bir anda karıştı. Polislere zorluk çıkaran şahıs zorla polis arabasına bindirilirken, yakınları da hem emniyet güçlerine hem de basın mensuplarına tepki gösterdi. Yaşanan kısa süreli arbedenin ardından vatandaşlar sakinleştirilirken, emniyet güçlerine zorluk çıkaran şahıs ile kaçarken yakalanan başka bir şahsı gözaltına alarak Polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10