Doğanspor transfere hızlı başladı

Tekirdağ 1.Amatör Lig B Grubunun güçlü ekiplerinden Çerkezköy Doğanspor geçen yıl şansızlıklar nedeniyle kaçırdığı şampiyonluğu bu yıl yakalamayı hedefliyor. Çerkezköy Doğanspor

12.08.2016 20:22:00 0
Doğanspor transfere hızlı başladı

İç transfer çalışmalarında görüşmelerin yapıldığını ve iç transferin önümüzdeki hafta sonlandırmayı hedeflediklerini belirten Asbaş, dış transferde Saray Belediyespor’un başarılı kanat oyuncusu Serdar Harmancı ve İstanbul Beşyüzevlerspor’dan kalecisi Alkan Yiğit ile anlaşma sağladık dedi.

 

“ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR’UN BAŞARILI OLMASI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

 

İmza törenin de konuşan Serdar Harmancı, “Daha önceki yıllarda da Çerkezköy,Kapaklı,Karaağaç ve daha sonrada Saray belediyespor da oynadım. Oynadığım takımlarda tek amacım takımların iyi yerlere gelmesi ve başarılı olması yönünde mücadele ettim. Hangi sporcu olursa olsun formayı giydiği takımın başarılı olması için elinden gelen mücadeleyi sergilemek zorunda ve ayni zamanda kulüp yönetimi ve taraftarla da iyi diyalog içerisinde bulunmalıdır. İşte ben oynadığım kulüplerde hem yönetimlerle  hem taraftarlarla iyi diyalog içerisinde bulundum.Çerkezköy Doğanspor da  aynı şekilde iyi diyaloglar içerisinde olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.Çerkezköy Doğanspor Kulübüne gelmeden önce Saray Belediyespor Kulüp yöneticileri kulüpte kalmam için çok ısrar ettiler.Ancak  geçen yıl Çerkezköy Doğanspor’a söz verdim. Bugün de imza atarak Çerkezköy Doğanspor’lu oldum. Takımın başarılı olması için elimden geleni yapacağım. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.

 

“ÇOK MUTLUYUM”

 

Harmancı ikinci amatör ligde oynadığı yıllarda 23 gol ile gol kralı olduğunu hatırlatarak “ Ben Çerkezköy Doğanspor’a başarılı olmak için geldim.  Bu yıl takımın hedefine ulaşması için var gücümle mücadele edeceğim. Önceki yıllarda 2. Amatör ligde oynadığımda 23 gol ile gol kralı olmuştum. Bu yılda Çerkezköy Doğanspor’da  da gol kralı olmayı hedefliyorum.Sağ ve sol açık mevkilerinde olduğu gibi ihtiyaç duyulduğunda forvette de oynayabilen bir oyuncuyum.Gol  atmam için forvette oynamam da gerekmiyor.İnşallah bu yıl takım arkadaşlarımla birlikte başarılı bir sezon geçirerek takımımızı hedefine ulaştıracağız.Çerkezköy Doğanspor’a geldiğim içinde çok mutluyum.”diye konuştu.

 

“BEŞYÜZEVLERDEN ALKAN YİĞİT’TE ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR’DA”

 

Çerkezköy Doğanspor İstanbul Beşyüzevlerspor’dan 24 yaşındaki kaleci Alkan Yiğit ile anlaşarak da kalesini sağlama aldı. İmza törenin ardından konuşan Alkan Yiğin futbola Beşiktaş alt yapıda başladığını ve sırasıyla Gümüşyakaspor, Beycilerspor,Büyükkılıçlıspor ve İstanbul Beşyüzevler’de kalecilik yaparak başarılı sezonlar geçirdiğini ve bu başarılarını Çerkezköy Doğanspor forması ile de devam ettireceğini belirtti.  Yiğit, “İki yıldır Çerkezköy’de ikamet etmekteyim. Çerkezköy’de de gördüğüm kadarıyla hedefleri olan ve başarılı olan kulüplerden birisi olan ve ayni zamanda elde ettiği başarıları nedeniyle efsane kulüp olan Çerkezköy Doğanspor’da forma giyeceğimden dolayı da çok mutluyum. Artık efsane takımın bir sporcusu olarak takımımızın başarılı olması için bende elimden gelen gayreti ve çabayı göstereceğim. Bana güvenen Kulüp yönetimimizi mahcup etmeyeceğim. Takım arkadaşlarımla birlikle birlik ve beraberlik içinde Çerkezköy Doğanspor’un hedefleri doğrultusunda gereken mücadelemizi sahaya yansıtarak başarılı olacağımıza inanıyorum. Çerkezköy Doğansporlu olduğum içinde mutluluk duyuyorum. Yakinen tanıdığım ve sevdiğim bir büyüğüm olan Kulüp Başkanımız Kazım Asbaş ağabeyimin ve kulüp yönetim kurulunun güvenine layık olacağımdan da hiç kimsenin şüphesi olmasın”dedi.

 

“İKİ ÖNEMLİ SPORCUYU KULUBÜMÜZE KAZANDIRDIK”

 

İmza töreninde son konuşmayı Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş yaptı. Asbaş kulüp olarak transferin ilk gününde takıma iki önemli sporcuyu kazandırmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Çerkezköy Doğanspor olarak transfere geçtiğimiz hafta takımımızın başına getirdiğimiz değerli hocamız Ömer Belgin’i transfer etmekle başladık. Bu günde sağ ve sol açık mevkilerinde olduğu gibi gerektiğinde forvette de oynayabilecek olan tecrübeli isim olan ve ligimizi iyi bilen oyunculardan olan Serdar Harmancı ile transfer e başladık. Ardından Yine başarılarını duyduğumuz  ve son olarak İstanbul Beşyüzevlerspor’da oynayan kaleci Alkan Yiğit kardeşimizle de anlaşarak imzalar atılarak renklerimize bağladık. Bu gün gerçekleştirdiğimiz iki transferle iki önemli oyuncuyu kulübümüze kazandırmış olduk.Her ikisinde başarılı sporcular.Bundan böyle kulübümüzde başarılarını devam ettireceklerine inanıyoruz.Herkesin bildiği gibi Çerkezköy Doğanspor  spor kulübü olarak ayni zamanda  sporun iyi bir eğitim verildiği bir okul niteliği de taşımaktadır.Çerkezköy Doğanspor’da oynayan her futbolcu kardeşimin geleceği parlak ve aydınlıktır.Biz sporcu kardeşlerimizi bu güne kadar hiçbir zaman mağdur etmeyen kulüp olduk. Sporcularımızdan tek istediğimiz antrenmanlarını aksatmamalarıdır. Takımın başındaki hocanın dediğini harfiyen yerine getirecekler.”dedi.

 

“TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

 

Transfer çalışmalarının devam ettiğini de belirten Asbaş “ Bu gün dış transferde iki önemli sporcuyu kadromuza kattık. Dış transferde bazı futbolcularla da görüşmelerimiz aralıksız sürüyor. Bir kaç gün içinde bu görüşmelerimiz netlik kazanacak ve imzalar atılacak. Ayrıca iç transfer de görüştüğümüz futbolcu kardeşlerimiz var onlarla da önümüzdeki hafta masaya oturarak imzalar atılacak. Bu yıl çok daha güçlü bir kadro oluşturmak için gereken çalışmayı titizlikle sürdürüyoruz. Serdar  Harmancı ve Alkan Yiğit’in kulübümüzün başarısında çok faydalı olacağına inanıyor her iki sporcu kardeşimizin de transferinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. ”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10