Başkan Akay'dan kursiyerlere müjdeli haber

Çerkezköy Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl açmış olduğu Kültür Sanat Kursları'ndan olan Ebru Kursu'nun eğiticisi Gülhis Başaran ve kursiyerleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vaha

Çerkezköy 12.08.2016 20:29:00 0
Başkan Akay

17 KİŞİ SERTİFİKA ALACAK
 

Ziyarette konuşan Eğitmen Gülhis Başaran Ebru sanatının kolay öğrenilen bir sanat olmamasına rağmen kursun ilk açıldığı günden bu yana kursiyerle epey bir yol kat ettiklerini ifade ederek, “Amacımız kursiyerlerimizin gayretleri ile öğrenmiş olduğunuz bilgileri daha ileri seviyeye taşımak. Ebru zor öğrenilen bir sanat olmakla birlikte sabır isteyen de bir sanattır. Kursumuz 56 kişilik mevcudu ile açılmış ancak 17 kişi başarı ile tamamlamıştır. Bu seneki kursumuza daha çok katılım olmasını bekliyoruz. Bizlere imkan sunan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

YAŞAM MERKEZİ OLUŞTURULACAK

 

Belediyenin açtığı kursların eğitimlerinin yıl boyunca kimisinin Mahalle evlerimizde, kimisinin ise Anfi Tiyatro Salonu’nda verildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Bundan sonra kurslarımızı ve kursiyerlerimizi tek bir çatı altında toplayacağız. Gazi Osman Paşa Mahallemizde önceden kreş olarak kullanılan ve geçtiğimiz hafta Belediyemize devrolan binayı yeni bir Yaşam Merkezi haline getireceğiz. Burada tüm kurslarımıza ve kursiyerlerimize rahat bir ortam hazırlayacağız. Şu anda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz gerekli tadilat çalışmalarını yürütmektedir. Bu yıl 15 Ekim’den itibaren start vereceğimiz Kültür Sanat kurslarımızı burada toplayarak daha verimli ve daha güzel bir yıl geçireceğimize inanıyorum. Geçtiğimiz yıl kurslarımıza 700-800 civarı bir katılım oldu. Bu yıl ki hedefimiz ise 1000 kişidir” diyerek kursların tüm vatandaşlara hitap ettiğini ve herkesi kurslarda görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10