Vatandaşı çileden çıkartıyorlar

Motosiklet sürücülerinin çıkardığı ses ve trafik kurallarına uyulmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Durumdan şikayetçi olan esnaf ve vatandaşlar yaşanılan olumsuzluğa biran önce çöz?

Çerkezköy 15.08.2016 20:11:00 0
Vatandaşı çileden çıkartıyorlar

HEM SÜRÜCÜLER HEM DE VATANDAŞLAR TEDİRGİNLİK YAŞIYOR

 

Cadde ve sokaklarda yüksek sesli motosikletlerin çevreyi rahatsız etmesine tepki gösteren vatandaşlar önlem alınmasını istedi. Motosiklet sayısının bir hayli fazla olduğu Çerkezköy’de otomobil sürücüleri ve vatandaşlar yaşanan gürültü kirliliğinden bir hayli dertli. Kasksız bir şekilde trafiğe çıkarak tehlikeli sollamalara giren motosikletliler diğer sürücüleri ve vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor.

 

“KORKU DOLU ANLAR YAŞATIYORLAR”

 

Hiçbir kuralı umursamadan kelle koltukta trafikte cirit atan motosiklet sürücüleri zaman, zaman da egzozdan çıkarttıkları adeta patlamayı andıran seslerle evinde istirahatta olan vatandaşlara korku dolu anlar yaşatıyor. Hem kendini hem de başkalarını tehlikeye sokan motosiklet sürücüleri için vatandaşların ortak tepkisi ‘birilerinin artık bu gürültü kirliliğine dur demesi gerekiyor’ yönünde oldu.

 

VATANDAŞLAR BÜYÜK KORKU YAŞIYOR

 

İlçe merkezinde özellikle akşam saatlerinde cadde ve ara sokaklarda egzozları çıkarılmış motosikletlerin yüksek ve rahatsız edici sesi vatandaşı canından bezdirirken, konu hakkında görüş bildiren vatandaşlar, “Bu kişileri kimler nasıl denetliyor? Bu motosiklet egzozlarının ayarlanmasına kimler nasıl izin veriyor? Bu uygulama yasak ise neden bunlar şehrin muhtelif mahallelerinde cirit atıyor? Bunlarla ilgili uygulama kararı ve denetim kararı çıkarılamıyor mu? Evimizde yada balkonumuzda otururken abartı egzozlardan dolayı hem bizler hem de çocuklarımız yüksek ses yüzünden büyük korku yaşıyoruz” serzenişinde bulundular.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10