Kızlardan büyük başarı

Çerkezköy 1923 Gençlikspor Bayan Futbol Takımı Türkiye Şampiyonası ikinci tur Konya Grubunu gol averajı ile lider tamamlarken, şampiyon takımın belirlenmesi için temsilcimiz Kayseri Gençlerbirliğispor ile Kara

16.08.2016 20:31:00 0
Kızlardan büyük başarı

İLK KARŞILAŞMADAN BERABERLİKLE AYRILDI

 

Temsilcimiz ilk karşılaşmasında Kayseri Gençlerbirliği Bayan Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Her iki takımında üstün bir mücadele sergilediği karşılaşma kaydedilen gollerle 2-2 sona erdi. Grubun bir diğer karşılaşmasında Tavla Gençlik Bayan Futbol Takımı ile Karadeniz Ereğli Bayan Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen Karadeniz Gençlikspor Bayan Futbol Takımı karşılaşmadan 4-1 üstünlükle ayrıldı.

 

GALİBİYET İLE AYRILDI

 

İlk karşılaşmasından bir puan çıkartan temsilcimiz ikinci karşılaşmasında Tavla Gençlik Bayan Futbol Takımı ile karşılaştı. Rakibi karşısında kontrollü bir futbol ortaya koyan temsilcimiz bulduğu golle öne geçmesini bildi. Rakibinin ataklarında iyi bir savunma yapan temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor kalan dakikalarda geliştirdiği ataklardan ikinci golü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköy 1923 Gençlikspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Temsilcimiz son karşılaşmasında ise Karadeniz Ereğlispor ile karşı karşıya geldi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşma karşılıklı kaydedilen gollerle 3-3 sonuçlandı.

 

BEŞ PUANLA LİDER TAMAMLADI

 

Oynanan müsabakaların ardından temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor beş puanla lider olarak grubu tamamlarken, Kayseri Gençlerbirliğispor ile Karadeniz Ereğli 5 puanla averajla ikinci ve üçüncü sırada yer aldı. Bu iki takım arasında oynanacak karşılaşmadan galip ayrılacak takım temsilcimiz ile final karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Bu final karşılaşmadan da galip ayrılacak takım adını son altı takım arasına yazdıracak.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10