Uygulamalar aralıksız devam ediyor

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından periyodik aralıklarla yapılan asayiş ve trafik uygulamaları Narin Kavşağı'nda devam etti.

Çerkezköy 16.08.2016 20:36:00 0
Uygulamalar aralıksız devam ediyor

BELİRLİ NOKTALARDA UYGULAMA YAPILIYOR

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçede huzur ve güveni sağlamak adına belirli noktalarda trafik ve asayiş uygulamalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Asayiş, TEM Büro ve trafik ekipleri her gün ilçenin giriş ve çıkışlarının yanı sıra belirli kavşaklarda uygulama yapıyor.

 

UYGULAMALAR NARİN KAVŞAĞINDA DEVAM ETTİ

 

İlçenin belirli noktalarında yapılan uygulamalar önceki akşam da Narin kavşağında devam etti. Yapılan uygulamalar kapsamında araçlar ve motosikletlerde belge ve araç kontrolünün yanı sıra sürücülerin GBT’lerine de bakıldı. Belgeleri eksik olan araçlara para cezası kesilirken, trafiğe çıkması uygun olmayan araç ve motosikletler de yapılan cezai işlemlerin ardından bağlanarak Yedi Emin Parkı’na kaldırılıyor.

 

700 TL CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

 

Uygulamada çok sayıda yayanın da GBT kontrolü yapıldı. Narin Kavşağında yapılan uygulamada 40’dan den fazla GBT kontrolü gerçekleştirilirken, 50’ye yakında araç durduruldu. Yapılan kontroller sonucunda bir kişiye Trafik Cezası madde 39/2’ye göre 700 TL (Sürücü belgesi sahiplerinin, sürücü belgelerinin sınıfına göre sürmeye yetkili olmadıkları araçları sürmeleri) cezai işlem uygulandığı ifade edildi.

 

UYGULAMALAR SIKLIKLA DEVAM EDECEK

 

Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Polisin halkın yanında olduğunu hissettirmek, suç işlemeye niyetli kişileri bu amaçlarından caydırmak, ilçe genelinde huzur ve güven ortamını tesis etmeye yönelik olarak, ilçe giriş çıkışlarında bulunan önemli noktalarda uygulamaların sıklıkla devam edileceği açıklandı. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10