Kaymakam Kubilay'dan taziye ziyaretleri

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğine, Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı İrfan Akem'e ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Hikmet İşçan'a ta

Çerkezköy 16.08.2016 20:41:00 0
Kaymakam Kubilay

“GAZİLERİMİZE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR”

 

İlk olarak Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesine ziyaret gerçekleştiren Kubilay burada gaziler ile bir araya geldi.  Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi Üyesi,  Kıbrıs gazisi Ahmet Galak’ın eşlerini kaybetmelerinden dolayı taziyelerini bildiren ve baş sağlığında bulunan Kubilay “Bizler gazilerimizi ailemizden birer fert olarak görüyoruz. Bu topraklarda yaşıyorsak bunu canını bu vatan için feda eden Aziz Şehitlerimiz ile kahramanca mücadele veren Kahraman gazilerimize borçluyuz. Gazilerimize de ne kadar teşekkür etsek azdır.” dedi.

 

BİR KEZ DAHA LANETLEDİ

 

Kubilay  “ Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi demokrasi mitinglerinde de bizleri yalnız bırakmadılar. Dernek Başkanımız Hasan Hüseyin Yarlıgan ve tüm gazilerimize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile hain paralel çeteyi, FETÖ/PYD’ yi bir kez daha şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Hain darbe girişiminde şehit olan tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.” dedi.

 

TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ile birlikte geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybeden Hanife Akem’in eşi Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı İrfan Akem’e ve annesi Rukiye İşçan’ı kaybeden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşçan’a başsağlığı ziyaretinde bulunarak taziyelerini bildirdi.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10