Ayaz'da hedefler yüksek

Türkiye Taekwando Yıldızlar şampiyonasında 37 kiloda Türkiye şampiyonu olan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcusu Samet Ayaz Romanya'da 8-11 Eylül tarihinde yapılacak olan Avrupa Taekwando şampiyonas?

17.08.2016 20:26:00 0
Ayaz

HEDEFİM MADALYA İLE DÖNMEK

 

Çerkezköylü Şampiyon sporcu Samet Ayaz, hedefinin Avrupa’dan madalya ile dönmek olduğunu ve bu nedenle tek hedefinin kilosunda şampiyon olmak olduğunu söyledi. Samet Ayaz, “Çalışmalarımı hem babam hem antrenörüm olan Vural Ayaz nezaretinde Avrupa şampiyonasında başarılı olmak için çalışmalarımız sıkı bir şekilde sürdürüyorum. Oldukça güçlü rakiplerle karşılaşacağımın bilincinde olduğum için şampiyona hazırlıklarımı çok sıkı ve aralıksız olarak sürdürüyorum. Bu nedenle tek hedefim şampiyonada birinci olarak madalya kazanmaktır.”dedi.

 

SAMET’İN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM

 

Romanya’da yapılacak olan Avrupa şampiyonasında Samet Ayaz’ın başarılı olacağına inandığını ve çalışmalarının da bunu gösterdiğini belirten, Antrenör Vural Ayaz, “Samet şampiyonaya kilitlenmiş durumda ve çalışmalarını çok sıkı ve hırslı şekilde aralıksız olarak sürdürüyor. Şampiyonanın başlamasına bir hafta kala çalışmaları keseceğiz ve kısa bir kamp dönemi yapacağız. Tabiki bu arada Samet azda olsa taktiksel çalışmalar yapacak. Şampiyonaya tam dinlenmiş şekilde yani hazır olarak çıkacak. Samet Avrupa şampiyonasında mutlak başarılı olmak için yaklaşık bir buçuk aydır çok planlı şekilde çalışıyor ve zamanında yatıp zamanında kalkıyor. Şu anda  formunun zirvesinde ancak bu formunu yani zindeliğini şampiyona sonuna kadar muhafaza etmesi için performansını yüksek tutması gerekiyor ve ayni zamanda da moralini yüksek tutması gerekiyor. Şampiyonalar moral sporcunun en büyük destekçisidir İnşallah Samet Avrupa şampiyonasından madalya ile dönerek ilçemizin, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecektir.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10