Sitespor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Süper Amatör Ligde mücadele verecek olan Sitespor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, yeni sezonda hedeflerinin üst sıralar olduğunu söyleyerek, ''Gerçekten

17.08.2016 20:28:00 0
Sitespor yeni sezon hazırlıklarına başladı

KAZAK GÖLÜ’NDE GÜÇ DEPOLUYORLAR

 

Süper Amatör Lig ekiplerinden Sitespor yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Soner Çelik yönetiminde başladı. Son çalışmasını önceki gün Kazak Gölü mesire alanında yapan kırmızı beyazlılar tam kadroya yakın bir şekilde çalıştı. Sezonun bitmesinin ardından yoğun transfer çalışmaları gerçekleştiren,  bazı futbolcularla yollarını ayıran ve yeni takviyeler yapan Sitespor’da eski oyuncular ile yeni oyuncuların kısa sürede kaynaşması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

 

“HAZIR GİRMEK İSTİYORUZ”

 

Çok sıkı bir hazırlık dönemi planladıklarını anlatan Teknik Direktör Soner Çelik “  Ligin başlaması için önümüzde kısa bir süre var. Bu sürede eksikliklerimizi giderip, lige hazır girmek istiyoruz. Yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz günlerde yaptığımız ilk antrenman ile başladık. Kondisyon ağırlıklı geçen antrenmanımız kros koşusu ile devam etti. İlerleyen günlerde antrenmanlarımız tüm hızıyla devam edecek” diye konuştu.

 

“GÜÇLÜ BİR EKİP OLUŞTURUYORUZ”

 

Antrenmanların dışında transfer çalışmalarının da sürdüğünü kaydeden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu yeni sezondaki hedeflerinin üst sıralar olduğunu ifade etti. Ligde geçen sezon mücadele eden iskelet kadronun bir çoğunun korunduğunu ifade eden Karamehmetoğlu “Yeni transferlerle birlikte güçlü bir Sitespor oluşturuyoruz’’ifadelerini kullandı.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10