3 tekerlekli sandalye bağışladı

Türkiye Sakatlar Derneği Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta kendi imkanları ve yardımseverlerin katkılarıyla  ihtiyaç sahibi engellileri tekerlekli sandalye yapmayı sürdürüyor. Usta dün

Çerkezköy 17.08.2016 20:32:00 0
3 tekerlekli sandalye bağışladı

BİR YIL İÇİNDE TOPLAM 19 ADET TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞINDA BULUNDU

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta tekerlekli sandalye teslim töreninde yaptığı konuşmada ”Kendi maddi imkanlarım ve hayırseverlerimizin katkılarıyla aldığım 3 adet tekerlekli sandalyeyi de bu gün ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize verilmek üzere Şube yönetim kurulu üyelerimize teslim ediyorum. İhtiyaç sahibi engelli kardeşlerimizin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamada şahsıma katkı veren hayırseverlerimize de çok teşekkür ediyorum. Her zaman belirttiğim gibi yine tekrar ediyorum ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimizin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamak için  her kesin bir potansiyel olması nedeniyle  bu konuda üzerine düşeni yapmasının bir insanlık görevi olduğuna inanıyorum. Bir vatandaş olarak engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarının karşılanması için elimden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyorum. Bu gün teslim ettiğim üç adet manuel tekerlekli sandalye ile birlikte bir yıl içerisinde biri akülü olmak üzere toplam 19 adet tekerlekli sandalye alarak ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”dedi.

 

“HEDEF 25”

 

Usta “ Engelli kardeşlerimizin en çok ihtiyaç duydukları tekerlekli sandalyelerdir. Tekerlekli sandalyesi olmayanlar sokağa çıkamıyorlar. Derneğimize her gün tekerlekli sandalye  ihtiyacı olanların talepte bulunmalarını dikkate alarak ihtiyaç sahiplerinin bu yöndeki taleplerini bir an önce karşılamak için hayır sever vatandaşlarımızdan destek istiyorum” diye konuştu. İhtiyaç sahibi engellilerin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini kaydeden Uslu “ Bir yıl içinde bu rakamı 25’e çıkarmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

TEKERLEKLİ SANDALYE TESLİM TÖRENİNDE DERNEK YÖNETİCİLERİ HAZIR BULUNDU

 

TSD Çerkezköy Kadın Kolları Başkan yardımcısı hayırsever Süheyla Usta’nın tekerlekli sandalye teslim töreninde,Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkan Yardımcısı Sakine Varlık,Şube Saymanı Gülşen Civan, Şube Sekreteri Hülya Metin ve Şube Gençlik Kolları Başkanı Büşra Tecmen’de hazır bulundu. Şube Başkan Yardımcısı Sakine Varklık’ da, “Süheyla Usta derneğimizin Kadın Kolları Başkan Yardımcısı olması nedeniyle dernek üyelerimizin ne gibi ihtiyaçlarının olduğunu yakınen çok iyi bilen bir arkadaşımız. Bu nedenle  şahsen yaptığı çalışmalar ile derneğimize ve dernek üyelerimizin ihtiyaçlarının karşılanmasında büyük katkıları ve emekleri bulunuyor. Kendisinin yaptığı bu çalışmalarını her zaman takdirle karşılıyoruz. Yine  bu günde kendi imkanlarıyla aldığı 3 adet  tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahibi dernek üyelerimize verilecektir. Desteklerinden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10