"Hedefimiz 1 milyon TL"

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrası Çerkezköy Haber Gazetesi'nin milli iradenin yanındaki dik duruşu, yerel ve ulusal anlık haberleri okurları ile paylaşması ve demok

Çerkezköy 17.08.2016 20:57:00 0

“BİZİ YALNIZ BIRAKMADINIZ”

 

Dün saat 18.30’da Çerkezköy Haber’i ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 15 Temmuz tarihindeki kanlı darbe girişimi sonrasında basın mensuplarının özverili bir şekilde çalıştığını, bu çalışma dolayısıyla da teşekkür ziyareti gerçekleştirdiğini kaydetti. Darbe girişimine Çerkezköy’de ki vatandaşların, tüm kurum ve kuruluşlar ile basın mensuplarının milli idarenin yanında olduğunu kaydeden Kubilay “ O tarihten itibaren basınımız hiç uyumadan bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Her şeyi yeri ve zamanında vatandaşlarımızı bilgilendirdiniz.

 

“700 BİN TL’YE ULAŞTIK”

 

15 Temmuz darbe girişiminin ardından hayatını kaybedenlerin aileleri ve gaziler için başlatılan dayanışma kampanyası ile ilgili bilgiler veren Kubilay “ Kampanya başladığından itibaren ilçemizde 700 bin TL toplanmıştır.  Bu kampanyaya katkıda bulunan iş adamlarımıza, sanayicilerimize, meslek odalarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kampanyada hedefimiz ise 1 milyon TL toplamaktır. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara ise şifalar diliyorum ” diye konuştu.

 

“EN BÜYÜK HAYALİM GÜZEL SANATLAR LİSESİ”

 

Tren seferlerinde yüzde 60’lık doluluk oranlarına ulaştıklarını kaydeden Kubilay “ Şuan İstanbul’a tek seferimiz var. Bunu çift sefere çıkarmak için Organize Sanayi Bölgesi ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasından aldığımız yazıları TCDD 1.Bölge Müdürlüğüne gönderdik” dedi. Çerkezköy’e güzel projeler kazandırdığını kaydeden Kubilay “ Hayata geçirdiğimiz Eğitim kampüsündeki alanda okullarımız inşaatları sürüyor. En büyük hayalim ise Çerkezköy’e Güzel Sanatlar Lisesi kazandırmaktır. Bu konuda iş adamlarımıza ve sanayicilerimize talepte bulunacağız. Çerkezköy’ün nüfusu hızlı artıyor. Hep birlikte ilçemize sahip çıkmamız gerekiyor” diye konuştu.

 

“BASIN MİLLETİN ORTAK SESİ OLMUŞTUR”

 

Ziyaretten ötürü Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a teşekkür eden gazeteci Şaban Kardeş “  Ülke olarak zor bir süreçten geçtik. 15 Temmuz’da ki kanlı darbe girişimden sonra basın milletin ortak sesi olmuştur. Bu saatten sonra ülkemizin ve bölgemizin samimiyete, birliğe ve dirliğe ihtiyacı vardır. Kuruluş tarihi 16 Temmuz olan Çerkezköy’ün ilk günlük gazetesi Çerkezköy Haber 16 Temmuz 2016 tarihinden itibaren logosuna “ Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” yazısını ekleyerek milli iradenin her zaman yanında olduğunu göstermiştir ”diye konuştu. Ziyaret esnasında gazetemizde bulunan duayen sanayici ve AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Ömer Kılınç’da sohbete eşlik etti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10