Ölüm masada yakaladı

Kapaklı Remzi Garip Konutları K blok birinci katta yalnız yaşayan 53 yaşındaki Musa Özgüler evinde ölü bulundu.

Kapaklı 18.08.2016 00:40:00 0
Ölüm masada yakaladı

MUTFAK MASASINDA YATTIĞI GÖRÜLDÜ

 

Veliköy’de bir fabrika da çalıştığı öğrenilen ve bir haftadır raporlu olan tansiyon hastası Özgüler’in en son Pazar günü görüldüğü ve o günden bu yana da kendisinden haber alınamadığı ifade edildi. Musa Özgüler’in komşusu olduğu öğrenilen bir kişi kendisinden haber alamayınca el feneri ile evinden içeri baktığı esnada Özgüler’in mutfaktaki masada kımıldamadan yattığını görmesi üzerine durumu emniyet güçlerine haber verdi.

 

MASKE TAKARAK İÇERİ GİRDİLER

 

Olay yerine gelen emniyet güçleri ile sağlık ekipleri kapıyı açtıkları esnada ağır bir koku hissederek maske takarak içeri girdiler. Yapılan incelemelerin ardından şahsın hayatını kaybettiği belirlenirken olay yerine gelen Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Halil İbrahim Aytekin’in yaptığı incelemenin ardından Musa Özgüler’in cansız bedeni tabuta konularak Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

 

Devlet hastanesi morgunda yapılan incelemenin ardından Musa Özgüler’in kesin ölümünün belirlenmesi için cansız bedeni İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 53 yaşındaki Ögüler’in yalnız yaşadığı belirtilirken, kendisiyle en son Pazar günü abisinin konuştuğu öğrenildi.

 

KANSER TEŞHİSİ KONULDUĞU İFADE EDİLDİ

 

Musa Özgüler’in 2008 yılında hastaneye gittiği ve yapılan kontrollerin ardından da kanser teşhisi konulduğu ifade edilirken, rahatsızlıklarıyla alakalı da evinde birçok röntgen ve kalp grafisi sonuçları bulundu. Mutfak masasında ölü halde bulunan Musa Özgüler’in cansız bedeni kokmaya başlarken, Pazar günü vefat ettiği tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10