Kaymakam Kızıltoprak'tan teşekkür yemeği

Kapaklı Kaymakam Vekili ve Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, 15 Temmuz'da gerçekleştirilen kanlı darbe girişiminden itibaren vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbetlerine ve mitinglere vermiş oldukları destekler

Kapaklı 18.08.2016 19:45:00 0
Kaymakam Kızıltoprak

YEMEK DÜZENLENDİ

 

Önceki akşam Kapaklı Danış Center içinde faaliyet gösteren Şanlıurfa Restaurant’ta düzenlenen teşekkür yemeğine Kapaklı Kaymakam Vekili ve Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, İlçe Jandarma Komutanı Tekin Oruç, İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, MHP İlçe Başkanı İsmail Türker, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Karakoç, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Kapaklı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Meliha Karakaya, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Pasin Akbulut, Kapaklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Arıcı, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aktürk, AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı Sait Yazı, AK Parti 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, STK temsilcileri ve çok sayıda iş adamı katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Programda konuşma gerçekleştiren Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, yemeğe katılım gösteren herkese teşekkür ederek “ Ülkemizin birlik beraberlik içersinde olması için kamu yöneticilerine büyük görevler düşmektedir. Bu noktada sizlerle bir arada olmaya her zamandakinden daha fazla ihtiyacımız vardır. Demokrasi nöbetlerine verdiğiniz maddi ve manevi desteklerden ötürü sizlere teşekkür etmek istiyorum. 15 Temmuz gecesi yaşanan kanlı darbe girişiminden sonra vatandaşlarımız bu sıkıntılı atlatmak ve darbecilere karşı demokrasiye sahip çıkmak adına her gece şehir meydanında nöbet tutmuşlardır. O meydanlarda hep birlikte aynı düşünceleri paylaştık. Darbe girişimini milletimizin dik duruşu ve desteğiyle püskürttük.Şehit düşen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza da Allah’tan şifa diliyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10