Emekli İstihbaratın evine baskın yapıldı

Çerkezköy'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında polisler tarafından baskın yapılan ev sahiplerinin zorluk çıkarması üzerine polis takviye kuvvet istedi. Pencereden dışarı poşete sarılı USB Be

Çerkezköy 19.08.2016 19:05:00 0
Emekli İstihbaratın evine baskın yapıldı

USB BELLEKLERİ CAMDAN AŞAĞI ATTI

 

Olay dün saat 18.30 sıralarında Fatih Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi Gizem Sokak’taki bir binada meydana geldi. İddiaya göre İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ şüphelisi emekli polis memuru Ş.G.’yi ilçede adına kayıtlı 3 ikamette de bulamadı. Polis şüphelinin baba evinin Fatih Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi Gizem Sokak’ta olduğun tespit ederek eve baskın düzenledi. Bu sırada evde bulunan Ş.G., poşete sarılı USB Bellekleri kardeşi olduğu öğrenilen İ.G.’ye verdi. İ.G., aldığı poşeti vakit kaybetmeden camdan aşağı attı.

 

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

 

Şüpheli Ş.G. ve bu sırada evde bulunan kardeşi İ.G.’nin zorluk çıkarması üzerine polis olay yerine takviye kuvvet istedi. Eski polis Ş.G. ve kardeşi İ.G., Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınırken; şüphelinin baba evinde de geniş çaplı arama yapıldı. Polis, şüphelinin pencereden aşağı attığı USB Bellekler ile evdeki bazı kitap ve evraklara el koydu. Olayla ilgili evde bulunan bir kadın da gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10