Oyuncuların hırsı yönetimi memnun ediyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig 2016 – 2017 futbol sezonunda şampiyonluğu hedefleyen 1911 Çerkezköyspor futbol takımı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Tepe Pinkik alanı, Çim saha ve spor salonunda de

19.08.2016 20:00:00 0
Oyuncuların hırsı yönetimi memnun ediyor

10 AĞUSTOS TARİHİNDE TOP BAŞI YAPTILAR

 

Süper Amatör ligin en iddialı adaylarından biri olan 1911 Çerkezköyspor, yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. 1911 Çerkezköyspor takımı 10 Ağustos Çarşamba günü başladığı çalışmalar kapsamında ilk olarak Tepe Piknik alanında kros yapmıştı. Oyuncular teknik direktör Yüksel Ersan nezaretinde yaklaşık 2 saat boyunca yaptıkları kros çalışmalarının ardından aynı günün akşamında da Mustafa Uğraş Stadı’na pas, şut ve taktik çalışması gerçekleştirdi.

 

SALONDA AĞIRLIK ÇALIŞMASI YAPTILAR 

 

Tepe Pinkik alanı ve Mustafa Uğraş stadında gerçekleştirilen çalışmaların yanında futbolcular dün sabah saat 10.00’da Fitnnes salonunda ısınma hareketleri ile kardiyo çalışmaları yaptı. 1911 Çerkezköysporlu oyuncular akşam saat 17.00’da Mustafa Uğraş stadına geçerek pas şut ve taktik çalışması gerçekleştirdiler.

 

GÜÇLÜ BİR EKİP OLUŞTURDUK

 

Yeni Teknik Direktör Yüksel Ersan yönetiminde sıkı bir çalışma gerçekleştiren 1911 Çerkezköyspor oyuncularının hırslı ve azimli olmaları da dikkatlerden kaçmadı. Takımın 10 Ağustos tarihinden itibaren belirlenen program dahilinde antrenmanları sürdürdüklerini ifade eden Kulüp Başkanı Murat Narçın, “önümüzdeki hafta itibariyle hocamızın belirleyeceği yeni antrenman programıyla birlikte yeni sezon hazırlıklarımız aralıksız devam edecek. Elimizden geldiğince takımın iskelet kadrosunu koruyup, takviyelerle daha güçlü bir ekip oluşturmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

 

ÇERKEZKÖY HALKININ DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ

 

Hedeflerinin her zaman şampiyonluk olduğunu sözlerine ekleyen Narçın, “geçtiğimiz sezon yaşadıüımız şansızlıklardan dolayı kıl payı şampiyonluğu kaçırdık. Bu sezon aynı hataları tekrarlamamak adına elimizden gelenin en iyisini yaparak Çerkezköy halkımıza şampiyonluk sevincini tattıracağız. Bu sene şampiyonluk ipini göğüsleyerek BAL ligine çıkmak istiyoruz. Oyuncularımızın idmanlarda ki hırsları bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Bizler oyuncularımızla birlikte üzerimize düşen ne varsa yerine getirmek için mücadele ederken, Çerkezköy halkımızdan da isteğimiz bizlere destek olsunlar” dedi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10