Akay, "Samet Ayaz'ın Avrupa şampiyonu olacağına inanıyoruz"

Çerkezköylü Yıldız Milli Taekwandocu Samet Ayaz Avrupa Şampiyonası öncesi  hem antrenörü hem babası olan Vural Ayaz ile birlikte dün saat 09.30'da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'Ä?

Çerkezköy 19.08.2016 20:02:00 0
Akay,

“İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRDİK”

 

 İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Milli sporcu Samet Ayaz’ın Antrenörü olan babası Vural Ayaz, “Romanya’da  8-11 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Avrupa Taekwando Şampiyonasında Yıldızlar kategorisinde ülkemizi 37 kiloda temsil edecek tek  Milli sporcu olarak Samet Ayaz katılıyor. Bu nedenle hem kendisi için hem ülkemiz için  kategorisinde yapacağı maçlara çok önem veriyor ve mutlak galibiyet  hedefliyoruz.Bu nedenle hedefimiz aldın madalya ile dönmek.Samet ülke genelinde gerçekleştirilen turnuva ve şampiyonalarda  kendisini kanıtladı ve elde ettiği Türkiye şampiyonluğu ile de Milli formayı hak ederek ilçemizin Milli sporcuları arasında yer aldı.Bizlerinde tek isteği Avrupa şampiyonasında altın madalya kazanmasıdır.”dedi.

 

ŞAMPİYONA ÖNCESİ 15 GÜN  MİLLİ TAKIM KAMPINDA KAMP YAPACAK

 

Samet Ayaz’ın 8 Eylül tarihine kadar Milli takımlar kampında 15 gün kampa girmek için Ankara’ya gideceğini de belirten Vural Ayaz, “Samet Şampiyonaya kadar Milli takımların kampına katılacak. Samet’i Milli Takımların kamp yapacağı Ankara Angora Otel’e götüreceğim.Kamp döneminde de Milli Antrenörlerimiz burada tüm sporculara şampiyona öncesi gerekli bilgi ve taktikleri verecekler.Kamp sonunda da topluca Romanya’ya gidecekler” açıklamasında bulundu.

 

KATKI VE DESTEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Vural Ayaz konuşmasını şöyle sürdürdü, “Spora önem veren Belediye Başkanımız olarak bizlere her zaman verdiğiniz katkı ve destek için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. İlçemizde sporun kalkınması için bizlere verdiğiniz katkı ve destekler bizleri motive etmeye devam ediyor ve sporun her dalında elde edilen başarılarda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın payının büyük olduğunu vurgulamak istiyorum.Bu nedenle size bir kez daha katkılarınız ve destekleriniz  için teşekkür ediyorum ” diye konuştu.

 

“SAMET’E GÜVENİYORUM VE İNANIYORUM”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da, imkanlar nispetinde spora ve sporculara destek vermeye çalıştığını belirterek, “Samet ülke genelinde elde ettiği başarılarını milli sporcu olarak da Avrupa’da devam ettireceğine inanıyorum. Bizlerinde tabiî ki beklentisi ilçemizden yetişen ve milli takıma yükselme başarısı gösteren sporcu kardeşimizi ve kardeşlerimizi böyle büyük şampiyonalarda da başarılı olmasıdır.Samet’e güveniyoruz ve inanıyoruz. Avrupa şampiyonasında başarılı olacak ve madalya alarak bizleri sevince boğacaktır. Romanya’dan hayırlı haberlerinizi bekliyorum ve başarılar diliyorum.”dedi.

 

HEDEFİM MADALYA İLE DÖNMEK

 

Avrupa şampiyonasında Yıldızlar 37 kiloda Türkiye’yi tek temsil edecek sporcu olduğunu da belirten Milli Yıldız Sporcu Samet Ayaz, “Çok iyi bir hazırlık devresi geçirdim. İyi hazırlandığıma da inanıyorum. Milli sporcu olarak ilk kez böyle büyük bir organizasyonda mücadele edeceğim içinde heyecanlıyım. Avrupa şampiyonasında da ilçemizi,ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğime de inancım tamdır. Tek isteğim başarılı olmak ve ülkeme madalya ile dönmektir. 8-11 Eylül tarihlerinde yapılacak olan şampiyonada ben  ilk günü maçlara çıkacağım ve 11 Eylül’e kadar beş maç yapacağım. Bu beş maçın tamamından galip olarak bitirdiğimde birincilik kürsüsüne çıkarak hem İstiklal marşımızı okutturmayı hem altın madalya almayı hedefliyorum. Bizlere verdiğiniz destekler içinde çok teşekkür ediyorum. İnşallah Avrupa şampiyonu olarak da sizleri ziyaret edeceğim.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10