Toprak Ve Kıspet ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Toprak'ın oğlu Harun Toprak'ın çocukları Mehmet Ali ve Emir Toprak sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı. Önceki akşam Saray Onur

Çerkezköy 21.08.2016 19:55:00 0
Toprak Ve Kıspet ailelerinin mutlu günü

DAVETLİLER KAPIDA KARŞILANDI

 

Gülümser-Hasan Toprak, dünürleri Remziye-Bekir Kıspet ve çocukları Gülçin-Harun Toprak davetlileri  birlikte kapıda karşıladılar. Erkekliğe ilk adımı atan Mehmet Ali Toptrak ve Emir Toprak canlı müzik eşliğinde sahneye birer şehzade gibi tattıravalli eşliğinde getirildiler. Ardından iki kardeş alkışlar eşliğinde harmandalı oynadı ve bu oyun davetliler tarafından büyük alkış aldı.

 

TOPRAKTAN DOLAR ŞOV

 

Hasan Toprak sünnet olan torunları Mehmet Ali Toprak ve Emir Toprak’ın oyunları sonrasında dünürü Bekir Kıspet ile birlikte sahneye gelerek Tekirdağ karşılaması oynadılar. Gülçin ve Harun Toprak çifti ve anneleri ve babaları Gülümser-Hasan Toprak ve Remziye-Bekir Kıspet düğün törenine gelen davetlileri masalarında da tek tek dolaşarak katılımları nedeniyle memnun olduklarını belirterek teşekkür ettiler.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Torunlarının sünnetini görmekten son derece mutluluk duyan Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak,Çerkezköy’ün ünlü müzisyenleri Musti ve Ecevit’in canlı müzikleri eşliğinde sahnede en çok oynayan kişilerden birisi oldu. Oda başkanları ve asker arkadaşları da  Toprak’ı sahnede yalnız bırakmazken, birlikte halaylar çekip gönüllerince eğlendiler.

 

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Düğün sonunda kısa bir konuşma yapan Hasan Toprak, “bu gece torunlarım Mehmet Ali toprak ve Emir Toprak’ın sünnet düğününe gelerek gelinim Gülçin oğlum Harun Toprak başta olmak üzere dünürlerimiz torunlarımızın anne anneleri ve dedeleri  Remziye -Bekir Kıspet ve  babaanneleri ve dedeleri Gülümser  -Hasan Toprak  olarak bizleri çok mutlu etti. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için herkese tek tek çok teşekkür ediyoruz. Sağ olun var olun. Ayrıca işleri nedeniyle gelemeyen telefon ve telgraf çeken arkadaşlarımıza ve dostlarımıza da çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10