Yakışıyormu beyler

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir iş merkezinde yapılan tadilat dolayısıyla içeriden çıkarılan moloz yığınları günlerdir yol üzerinde bekletilirken, ortaya çıkan kötü görüntü de vatan

Çerkezköy 21.08.2016 20:02:00 0
Yakışıyormu beyler

KALDIRIMLARI İSTEDİKLERİ GİBİ KULLANAMIYORLAR

 

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir iş merkezinden çıkarılan moloz yığınları ilk etapta vatandaşların kullanımına sunulan kaldırımı işgal etmiş, kısa bir süre sonra da kaldırılmıştı. Gelişi güzel kaldırım üzerine istiflenen moloz yığınlarından dolayı kaldırımı kullanamayan vatandaşlar duruma tepki göstererek, “vatandaşlar için hazırlanan kaldırımlarda bu tür kötü görüntülerin olması ve kaldırımları istediğimiz gibi kullanamamamız artık bizleri bıktırmış durumda. Ya moloz yığınları ya da mağazaların eşyalarını istedikleri gibi yaya yolu üzerine bırakmalarına kimler dur diyecek” serzenişinde bulunmuşlardı.

 

ÇİRKİN BİR GÖRÜNTÜ OLUŞTURUYOR

 

Moloz yığınları kısa bir süre sonra kaldırım üzerinden kaldırılırken, tadilattan çıkan yeni molozlar da bu sefer araçların park ettiği yol üzerine döküldü. Günlerdir yol üzerinde bekletilen moloz yığınlarından dolayı ortaya çirkin bir görüntü çıkarken, hem çevre esnafı hem de vatandaşlar duruma tepki gösteriyor. Molozların araçların park ettiği alan üzerine dökülmesinin yanı sıra dün ki görüntüde de inşaat tadilatında kullanılacak mermerlerin paletler halinde kaldırım üzerine bırakılması da dikkatlerden kaçmadı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10