Kubilay, "Kanunlara uyanların yanındayız"

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Dernek Başkanı Fikret Tanyeri dün beraberinde dernek yönetim kurulu üyeleri Şenol Gündüz, Metin Açılan,Engin Aslan,Orhan Cengiz,Burhan Arslan ve Arslan kardeş ile birlikte Çerk

Çerkezköy 23.08.2016 19:37:00 0
Kubilay,

YAPTIĞINIZ ÇALIŞMALAR İLÇE HALKIMIZI DAHA DA YAKINLAŞTIRIP BÜTÜNLEŞTİRDİ

 

Ziyarette konuşan Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, “ 15 Temmuz tarihindeki kanlı darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız halka çıkan çağrısında bulundu. İlçe Kaymakamı olarak ilçede başlattığınız milli iradeye saygı ve demokrasi nöbetlerinde çalışmalarınızda ilçe halkımızın birlik ve beraberliğini pekiştirme çalışmalarınızdan ötürü sizlere teşekkür etmek istedik.Bizlerde sizlere bu çalışmalarınızda elimizden geldiğince katkı ve destek vermeye çalıştık. Allah bir daha ülkemizi böyle durumlarla karşılaştırmasın. 15 Temmuz darbe girişiminde darbeye engel olmaya çalışırken hayatlarını kaybeden resmi ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Son günlerde de ülkemizin çeşitli illerinde yaşanan terör olaylarında hayatlarını kaybeden asker,polis ve sivil vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”dedi.

 

“BİRLİK VE BERABERLİK SAĞLADIK”

 

Ziyaretten ötürü Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Dernek Başkanı Fikret Tanyeri ve yönetimine teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Yeni yönetiminizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. 15 Temmuz FETÖ terör örgütü tarafından yapılan kanlı darbe girişimini Cumhurbaşkanımızın girişimleri sonucu ülke genelinde engellenmiş ve vatandaşlarımız ülkenin bütünlüğü, demokrasimizin devamı için birlik ve beraberlik içersinde devletine sahip çıkmıştır. Terörü her zaman lanetliyoruz. Son günlerde meydana gelen terör olaylarında güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımız şehit oldu. 15 Temmuz darbe girişiminde darbecilere karşı durarak şehit olan güvenlik güçlerimize sivil vatandaşlarımıza  ve son yaşanan olaylarda şehit olanlara Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz ”dedi.

 

“KANUNLARA HERKES UYMAK ZORUNDA”

 

Çerkezköy Kaymakamlığı olarak sivil toplum kuruluşlarına önem verdiklerini kaydeden Kubilay “ Herkes kanunlara, kurallara uymak zorundadır. Kanunlara uyanların yanındayız. Hiçbir kimse kanunların üstünde değildir. Korsan çalışan araçları da tanımıyoruz. Korsan konusunda emniyetimiz gerekli çalışmaları da aralıksız bir şekilde sürdürmektedir. Kanunlar çerçevesinde de işlerini yapan, vergilerini verenlerin ve yasaların emrettiği hükümlere uyanların da her zaman yanındayız. Bu nedenle sizlerin iş kolunda da korsan olarak çalışanlara karşı emniyetimiz gerekli çalışmaları yapıyor. Bu konuda da sizlerin içi rahat olsun” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10