Özel insanlara özel hediye

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin yıllardır ihtiyaç duyduğu bir engelli aracı düzenlenen programla hibe etti.

Çerkezköy 23.08.2016 19:40:00 0
Özel insanlara özel hediye

PROGRAM DÜZENLENDİ

 

Dün saat 12.30’da Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesinde gerçekleşen TSD Çerkezköy Şubesinde gerçekleşen Engelli aracın teslim töreni saygı duruşu ve ardından istiklal marşının okunması ile başladı. Kesilen kurbanın ardından Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna tarafından dua edildi. TSD Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık’ın öğreticiliğinde oluşturulan Engelliler folklor ekibi gösterisi ilgiyle izlendi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya “11 yıl önce derneğimizi faaliyete geçirdiğimizde dört şeyi hedefledik. Bunlardan  biri bu gün sahip olduğumuz engelli binamız, ikincisi dernek üyelerimizin ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeler, üçüncüsü derneğimizin bir engelli aracının olması ve bir de engelliler öldüğü zaman her zaman hatırlanması için bir ceviz ormanımızın olmasıydı. Çok şükür bu gün engelli aracımız ile birlikte 4 hedefimizi de gerçekleştirmiş olduk. Hedeflerimizin gerçekleşmesinde katkısı olan destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün dernek olarak engelli kardeşlerimizin ihtiyaç duyduğu bir engelli aracı derneğimize kazandıran Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Başkanımız Eyüp Sözdinler ve tüm ÇOSB Yönetim Kurulu üyelerine sonsuz teşekkür ediyoruz.Sizlerin böylesine önemli katkılarıyla bizlerin yaşamları da daha da kolaylaşıyor” diye konuştu.

 

“YANINDA OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”

Her zaman engellilerin yanında olduklarını kaydeden Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler “Çerkezköy’de çok sayıda engelli vatandaşımıza önemli bir hizmet ulaştırma noktası olan bu yapı altında sizlerle birlikte olmaktan sevinç ve heyecan duyuyorum. Böylesine güzel ve örnek bir dernek binasında ilçemizde engellilere sahip çıkıldığını görmenin bizleri çok mutlu ettiğini özellikle ifade etmek isterim. Kuşkusuz hayatın içerisinde, bu dernek çatısının  altında olduğu gibi toplumsal ilişkilere karışmanın insan olarak ne kadar önemli olduğunun hepimiz farkındayız. Biz Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi olarak, bilindiği üzere her yıl engellilerimizin aileleriyle birlikte katıldıkları engelli pikniğinde olanlarla kaynaşmaya özel gayret gösteriyoruz. Geleneksel olarak da her yıl yaptığımız bu etkinlik dışında da derneğimizin yanında olmaktan gurur duyuyoruz.”dedi.

 

“NE MUTLU BİZLERE”

Sözdinler “Geçtiğimiz aylarda derneğimizin bölgemize yaptığı başvuru sonrası, yönetim kurulu olarak Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne bir engelli aracı kazandırmayı istedik. Türkiye’ye örnek derneğe biz de küçük bir katkı sağladıysak ne mutlu bizlere. Bu duygularla, aracımızın derneğin ve engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarına bir nebze de olsa fayda sağlayacağı inancıyla,bu günkü anlamlı törenimize katılan değerli konuklarımıza,dernek yöneticilerine ve tüm katılımcılarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”diyerek konuşmasını noktaladı.

 

“DAHA HIZLI ULAŞACAKLAR”

 

Anlamlı bir tören için Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesinde bulunduklarını kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubemize bir engelli aracı alarak hibe eden Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulumuza bu anlamlı  hibeyi yaptıkları için teşekkür ediyoruz. Başta ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanımız Eyüp Sözdinler olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine ve ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. ÇOSB Yönetimimizin hibe ettiği engelli aracı sayesinde ilçemizde engellilerin sosyal faaliyetlerde katkı sağlayacaktır. Engellilerimiz gidecekleri yerlere daha hızlı ve güvenli ulaşacaklarına inanıyoruz”ifadelerini kullandı.

 

“TÜM ETKİNLİKLERDE YANIMIZDA OLUYORLAR”

 

Kubilay “ İlçemizde sosyal yaşama renk atan engelli kardeşlerimiz 15 Temmuz darbe girişimi olayı sonrasında gerçekleştirdiğimiz demokrasi nöbetleri ve milli İradeye saygı nöbetlerinde  olduğu gibi her etkinliklerde de yanımızda olmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bizlerde her zaman onların yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Onların yapmış olduğu çalışmaları da her zaman takdir ile karşılıyoruz ve yakinen de takip ediyoruz. Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüz 15 Temmuz şehitleri için başlatılan kampanyaya 100 bin TL yardımda bulundu. 15 Temmuz demokrasi şehitlerine ve son günlerde meydana gelen terör olaylarında şehit olanlara da Allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”diye konuştu Konuşmaların ardından katılımcılara pilav ve ayran takdimi yapılırken, günün anısına engelliler ve protokol üyeleri toplu fotoğraf çektirdi. Programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇOSB Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce, Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün başta olmak üzere tüm mahalle muhtarları, Çerkezköy Halk Eğitimi merkezi Müdürü Necmi Akman, TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyeleri, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekman, TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan,Optimed hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan,Optimed Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Metin Demirtaş, İrmet hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumluları Ayşe Akgün,Fusun Özcan  ve davetliler katıldı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10